Pitch je Rotterdamse culturele project en hoor direct of je subsidie krijgt!

Heb jij een fantastisch plan in de kunst en cultuur? Is het lastig de juiste subsidie te vinden? Pitch dan op vrijdag 10 mei je project en weet direct of je subsidie krijgt.

De gemeente Rotterdam organiseert twee keer per jaar een openbaar toegankelijke pitchavond. Presenteer in maximaal vijf minuten je plan en bepaal samen met de andere pitchers aan het eind van de avond welke plannen geld ontvangen.

Inschrijven
Schrijf via deze website in vanaf 1 maart 2019. Er is plek voor de eerste 20 aanmeldingen, dus wees er snel bij!

Voor wie?
De pitchavonden zijn bedoeld voor iedereen met een kunst- of cultuurproject in Rotterdam die niet terecht kan bij de bestaande subsidieregelingen van de gemeente. Kijk hier voor meer informatie.

Extra informatie

Datum: 10 mei
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: De locatie van de pitchavond wordt later bekend gemaakt

Music Support: De Geheime Tuin Winterfestival

De Geheime Tuin reist elke editie naar een nieuwe verborgen stadsoase. Voor het festival wordt een onontdekte locatie tijdelijk geheel omgetoverd tot een magisch tuinfeest. Een creatieve vrijplaats waar bezoekers een verrassende plek en programmering ontdekken met dans, theater, performance, muziek, workshops, exposities en meer. De locatie blijft – zoals de naam al verklapt – geheim. Pas vlak voor de opening wordt onthuld waar het festival deze keer plaatsvindt.

Ga onder andere genieten van de volgende Rotterdamse acts:

Beau Zwart
Beau Zwart is als een gekke professor achter de piano en tovert de mooiste melodieën tevoorschijn. Als klassiek geschoold pianist, dj en producer ademt hij muziek. Zijn live-sets zijn doordrenkt met funky basslines, warme vocalen en soulvolle keys en bestrijken een breed spectrum aan elektronische muziek variërend van house en disco tot hiphop en UK-bass.

 

Dwayne Franklin & Daddy Jacob
Dwayne Franklin is het passieproject van Giorgi Kuiper (De Likt). Samen met Codarts-toetsenist Brenn Luiten, a.k.a Daddy Jacob, vormt hij een dynamisch en funky duo. Denk synthesizers, drumcomputers, talkbox en beats, oftewel alle ingrediënten voor een lekkere dansbare sfeer.

 

Het Gezelschap
Het Gezelschap is een nieuw trio bestaande uit Jordy (De Likt), Diggy Rast (Brandwerk) en Juno Rissema, de nachtburgermeester van Dordrecht. Wie de muzikanten van dit trio kent, weet dat dit één gekke, maar energieke bende gaat worden.

 

Check hieronder het complete programma en ontdek wie er nog meer speelt: