Music Support: De Geheime Tuin Winterfestival

De Geheime Tuin reist elke editie naar een nieuwe verborgen stadsoase. Voor het festival wordt een onontdekte locatie tijdelijk geheel omgetoverd tot een magisch tuinfeest. Een creatieve vrijplaats waar bezoekers een verrassende plek en programmering ontdekken met dans, theater, performance, muziek, workshops, exposities en meer. De locatie blijft – zoals de naam al verklapt – geheim. Pas vlak voor de opening wordt onthuld waar het festival deze keer plaatsvindt.

Ga onder andere genieten van de volgende Rotterdamse acts:

Beau Zwart
Beau Zwart is als een gekke professor achter de piano en tovert de mooiste melodieën tevoorschijn. Als klassiek geschoold pianist, dj en producer ademt hij muziek. Zijn live-sets zijn doordrenkt met funky basslines, warme vocalen en soulvolle keys en bestrijken een breed spectrum aan elektronische muziek variërend van house en disco tot hiphop en UK-bass.

 

Dwayne Franklin & Daddy Jacob
Dwayne Franklin is het passieproject van Giorgi Kuiper (De Likt). Samen met Codarts-toetsenist Brenn Luiten, a.k.a Daddy Jacob, vormt hij een dynamisch en funky duo. Denk synthesizers, drumcomputers, talkbox en beats, oftewel alle ingrediënten voor een lekkere dansbare sfeer.

 

Het Gezelschap
Het Gezelschap is een nieuw trio bestaande uit Jordy (De Likt), Diggy Rast (Brandwerk) en Juno Rissema, de nachtburgermeester van Dordrecht. Wie de muzikanten van dit trio kent, weet dat dit één gekke, maar energieke bende gaat worden.

 

Check hieronder het complete programma en ontdek wie er nog meer speelt:

Datum: 1 – 3 maart 2019
Locatie: geheim
Tickets / Facebook-event

De Popunie stimuleert, ontwikkelt en promoot popmuziek in Rotterdam op allerlei manieren. Met Music Support Rotterdam worden in samenwerking met meer dan 80 locaties en evenementen jaarlijks ruim 850 optredens van Rotterdams talent in de stad gerealiseerd.

Investeer in Talent: Jèryh Luz

Op 24 juni gaat de Rotterdamse Jèryh Luz (Jèrica Sousa Da Luz Pascoa) afstuderen van het HKU Utrechts Conservatorium en voor het eerst een eigen concert met geweldige muzikanten geven in Theater Zuidplein.

Deze ambitieuze (neo)soul singer/songwriter ziet dit als een nieuw hoofdstuk in haar muziekcarrière waar ze al jaren van droomt. Om dit werkelijkheid te laten worden doet ze een beroep op jou steun!

 

Over wat Jèryh gaat doen met alle bijdragen zegt ze het volgende:
“Het bedrag waar ik naar streef gaat naar de zaal van het theater incl. geluidstechnici, lichttechnicus en apparatuur. Ook wil ik dit moment graag professioneel laten vastleggen op beeld, zodat ik dit in de toekomst kan gebruiken als zelfpromotie!

Door middel van een donatie, kan ik op het podium schitteren, zullen deuren voor mij opengaan en zul jij uiteraard meegenieten van dit moment. Dat kan ik jou garanderen!”

Lees op de speciale VoorDeKunst-pagina hoe jij Jèryh kunt supporten.