Investeer in Talent: Jèryh Luz

Op 24 juni gaat de Rotterdamse Jèryh Luz (Jèrica Sousa Da Luz Pascoa) afstuderen van het HKU Utrechts Conservatorium en voor het eerst een eigen concert met geweldige muzikanten geven in Theater Zuidplein.

Deze ambitieuze (neo)soul singer/songwriter ziet dit als een nieuw hoofdstuk in haar muziekcarrière waar ze al jaren van droomt. Om dit werkelijkheid te laten worden doet ze een beroep op jou steun!

 

Over wat Jèryh gaat doen met alle bijdragen zegt ze het volgende:
“Het bedrag waar ik naar streef gaat naar de zaal van het theater incl. geluidstechnici, lichttechnicus en apparatuur. Ook wil ik dit moment graag professioneel laten vastleggen op beeld, zodat ik dit in de toekomst kan gebruiken als zelfpromotie!

Door middel van een donatie, kan ik op het podium schitteren, zullen deuren voor mij opengaan en zul jij uiteraard meegenieten van dit moment. Dat kan ik jou garanderen!”

Lees op de speciale VoorDeKunst-pagina hoe jij Jèryh kunt supporten.

Volg Jèryh Luz op Facebook voor het laatste nieuws en shows!

Kom de Kunstbende deelnemers aanmoedigen!

Popunie organiseert dit jaar weer de Selectie- en Voorrondes van Kunstbende Zuid-Holland! Jonge kunstenaars van 13 t/m 18 jaar uit de provincie Zuid-Holland hebben zich aangemeld in acht categorieën: Muziek, Dans, Fashion, Expo, DJ, Film, Theater en Taal. Op zondag 10 maart vindt de eerste Selectieronde (Muziek & DJ) plaats in het Paard in Den Haag, waar ook rapper Leafs een showcase zal doen.

Workshops
Voorafgaand aan de Selectieronde zijn er nog één of meerdere workshops. Dit vindt op de dag van de Selectieronde plaats en dus op dezelfde locatie. De Selectieronde is een hele gezellige en leuke dag waarbij de jongeren professionals ontmoeten die hun verder op weg helpen, ook ontmoeten ze de andere deelnemers en dan aan het eind van de dag is het  hun moment om te schitteren. Per categorie is er een jury met drie juryleden. Zij kiezen gezamenlijk de drie meest originele acts die door mogen naar de Voorronde.

Optreden van Leafs
Aan het einde van de Selectieronde vindt er een showcase plaats van rapper Leafs. Met 16 herfsten op zak is Leafs de jongst getekende artiest op Noah’s Ark ooit. Na het zien van zijn video Race neemt Noah’s Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband. Leafs is het bewijs dat je jonge talentvolle acts in de gaten moet houden en dat the sky the limit is. Zo stond Leafs vorig jaar samen met Black Acid voor een goed gevulde zaal in Paard!

Wanneer je de workshops eerder op de dag (10.30 tot 15.30 uur) volgt, mag je ’s avonds gratis naar het concert van Leafs. Meld je hiervoor aan via de site van Kunstbende. Beperkte plaatsen beschikbaar en VOL = VOL.

Meer Selectierondes
Na de eerste Selectieronde is er nog een Selectieronde voor Theater en Dans op zondag 17 maart in Maaspodium, Rotterdam en op zondag 24 maart vindt de Selectieronde voor Fashion, Expo, Film en Taal plaats in WORM, Rotterdam. De Voorronde waarin bepaald wordt wie Zuid-Holland mag gaan vertegenwoordigen in de grote finale, vindt plaats op zondag 14 april in Korzo, Den Haag.

Voorronde
Aangezien er maar drie acts per categorie doorgaan naar de Voorronde, is de Voorronde het Zuid-Hollandse Kunstbende winnaarsfestival. De drie overgebleven acts per categorie, krijgen op zondag 30 maart een Coachingsdag aangeboden waarin ze worden klaargestoomd voor de Voorronde. Tijdens de Voorronde kiest de jury per categorie een 1e, 2e en 3e prijswinnaar. De 1e prijswinnaars stromen door naar de landelijke Kunstbende-finale.

De workshops Muziek en DJ starten om 10.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Er wordt een lunch verzorgd! De showcase van Leafs is in de avond in de Kleine Zaal van het Paard. Wil je alleen zijn concert checken? Koop dan je kaarten bij het Paard. VOL = VOL (deelname aan de workshops is op basis van leeftijd, en binnenkomst van aanmelding.)

Check het Facebook-event van de Selectieronde DJ & Muziek.