Investeer in Talent: Drums In De Wijk

Door de pilot Drums In Prins Alexander is duidelijk geworden dat er ook in een aantal andere Rotterdamse wijken behoefte is om met jongeren positief aan de slag te gaan. In onderstaand filmpje wordt het project toegelicht door theatermaker Barbara Willemsen.

 

Crowdfunding
Om de theaterweek drums in de 10 wijken op 10 verschillende locaties van Rotterdam te kunnen realiseren mis ik het bedrag van €6000,- om de repetitieruimtes en het theater voor de eindvoorstelling te bekostigen. Hier heb ik jullie hulp voor nodig.

De hulp van mensen die een warm hart uitdragen naar kunst en cultuur, mensen die het belangrijk vinden dat kunst en cultuur een belangrijk onderdeel is van je algemene ontwikkeling, mensen die theater toegankelijk willen maken voor alle mensen in deze samenleving of gewoon mensen die wel eens iets goeds doen voor een ander. Mensen zoals jij!

Voor meer informatie over het project, hoe je kunt bijdragen en de tegenprestaties kijk je op de speciale VoorDeKunst pagina.

Volg het project Drums In De Wijk op Facebook voor het laatste nieuws en uitvoeringen!

Playlist concerten juli 2018

Er staat weer veel lokaal talent op de planken de komende maand. We hebben de Rotterdamse artiesten die je in juli kunt gaan checken in 010, in een playlist gezet. Volg de playlist op Spotify en maak je klaar voor de aankomende optredens!