Nieuwe Rotterdamse rapformatie I.K.E.A brengt eerste video uit

IKEAI.K.E.A is een nieuwe Rotterdamse-rapformatie bestaande uit B-Fresh, ZACK INK, Berry, MadMoney, Fasterr en Knowledge. Die eerste drie brengen vandaag hun eerste video uit getiteld Juiste Plek. De komende tijd kan je nog veel meer verwachten van het team.

De samenwerking zal geen invloed hebben op de solo projecten van alle artiesten.

De video is gemaakt door Berry. Bekijk de clip hier:

I.K.E.A – Juiste Plek

Zonnebrand is een nieuwe release van de negentienjarige rapper Berry uit Capelle a/d IJssel. Hij heeft vorige week zijn Rauw&Witteman tape uitgebracht en deze is hier te downloaden.

Popunie Music Support Rotterdam: VROOOM in WORM

vrooomVROOOM organsieert zondag 20 april een avond in WORM. VROOOM is een collectief dat regelmatig in de Kapelzaal van Het Klooster Oude Noorden bijzondere events organiseert met focus op “experiments in left field music, improvisation, electro acoustic, electronica and performance art, adding dj’s, visuals or anything else that excites.”

Op het programma staat onder meer de bezwerende slowmo ambient van Rotterdamse act Barhûs, de breekbare maar gecontroleerde improv van Costa Ernsting en Lasse Passage; een Noorse artiest die als student een tijdlang het Poortgebouw als uitvalsbasis benutte en regelmatig samenwerkte met lokale musici. Een begenadigd en origineel muzikant, die momenteel werkt aan een audio vierluik voor Eat Concrete.

Extra informatie
Datum: zondag 20 april
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur / Deur open: 19:30 uur
Entree: 6 euro / 5 euro (voorverkoop)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van WORM of de website van VROOOM.

Dit evenement wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.