Music Support: Mark Lotterman en Harry Merry samen met Johnny Dowd in Roodkapje

Na een afwezigheid van zes jaar staat Mark Lotterman komende zaterdag 30 maart op het podium om zijn nieuwe album Stedentrip te presenteren tijdens de officiële releaseparty in Roodkapje! Ook alt-country legende Johnny Dowd (NY) en Rotterdamse cult-held Harry Merry zullen optreden!

Stedentrip
Op Stedentrip van Mark Lotterman staan zeven Nederlandstalige liedjes die opgenomen zijn op het 40 jaar oude JVC-keyboard dat Mark erfde van zijn vader. Daan, Mo, Jasmijn en Mieke zijn maar enkele karakters uit de miniatuurtjes over de stad die hij de afgelopen jaren heeft geschreven. Over Feyenoord, de Moskee, Yoga en kinderen die (terecht) niet naar school willen.
Harry Merry heeft de afgelopen 20 jaar flink door Europa en de VS getourd. Hij is zo’n zeldzame muzikant bij wie het predikaat ‘origineel’ echt op zijn plaats is. Niemand maakt muziek als Harry.

Ook alt-country legende Johnny Dowd zal in Roodkapje zijn nieuwe album Is Heaven Real (how would I know) aan het Rotterdamse publiek presenteren.

Tickets voor de show van Johnny Dowd, Mark Lotterman en Harry Merry kosten €17,50. Kijk voor alle info en tickets op de site van Roodkapje.

Extra info: 

Johnny Dowd, Mark Lotterman & Harry Merry
Datum: zaterdag 30 maart 2024
Locatie: Roodkapje, Delftseplein 39, 3013 AA, Rotterdam
Deur open: 20:00
Aanvang: 20:30

Tickets: €17,50,- (incl.)

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Music Support Rotterdam

AMPLIFIED Festival 2024 

Op zondag 7 april kun je weer naar BIRD voor het gratis AMPLIFIED Festival. Verdeeld over 3 podia staan er meer dan 25 acts in de line-up van het showcasefestival. Van dj’s tot rappers, van bands tot singer/songwriters. Alle acts zijn samengesteld uit het ieder jaar groeiende muzikantennetwerk Amplified Artists, dat je kunt kennen van het succesvolle online muziekplatform Amplitude Sessions.

Geprogrammeerd staan onder andere bands als sy-ki, Reci Da!, thrilled en Alysha Deanne. Artiesten met hiphop invloeden zoals KIIRO, Gedaante, Nicole DV en Louis Beton. Ook als je opzoek bent naar de gevoelige snaar kun je terecht bij optredens van Forever Girl, Melika Yamini, DALI en meer! Of ga dansen in de dj Area waar onder andere Sonny Burnett, SEOR en JM Fuego een dikke set gaan draaien.

AMPLIFIED is super gastvrij. Het evenement is gratis te bezoeken. Als bezoeker kun je ook nog een gratis pizza slice meepakken! Zet ‘m dus in je agenda!