Music Support: Job’s Wijsje

Op vrijdag 30 juni vermaken we ons tijdens Job’s Wijsje 2.0! Twee jaar terug organiseerde Job ook al een Wijsje in het Oude Noorden: het was een daverend succes.

Nu wil Job met alle liefde deze wijk in Rotterdam nog een keer in de spotlights zetten. Het Oude Noorden van Rotterdam staat bekend om haar creativiteit. Dat gaan we tijdens Job’s Wijsje zeker merken!

Kom je ook? Koop hier je ticket in de voorverkoop.

Job is muzikant: drummer bij Convoi Exceptional en singer/songwriter ‘in ontwikkeling’. Tot voor kort werkte hij bij de Popunie. Inmiddels leeft hij van het fulltime muzikanten-bestaan. In het verleden heeft hij diverse festivals mee helpen organiseren zoals Camping Rotterdam, het Primitive Festival in Waterfront en diverse 3voor12 Rotterdam feesten. In mei 2015 organiseerde hij zijn eerste Wijsje in het Oude Noorden, wat een groot succes was.

 

Job’s Wijsje
Datum: 30 juni
Verzamellocatie: Proeflokaal Faas
Adres: Zwaanshals 248, Rotterdam
Verzamelen: 19.00
Tickets: €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur
Check het Facebook-event.

Popunie Live presenteert zeven bands op Eendracht Festival 8.0!

Op donderdag 20 juli vindt de achtste editie van het Eendracht Festival plaats. Ook dit jaar is Popunie Live weer host van het buitenpodium voor Zondebok & ’t Zwarte Schaap op de Witte de Withstraat. We presenteren er dit jaar zeven ijzersterke Rotterdamse acts.

Op het programma op ons podium geven achtereenvolgens de volgende acts acte de presence:
Emmy Eve
Marvin Dee Band
The Legendary Orchestra of Love
Gorgeous Guerilla Effect
Golden Caves
Katie Kruel
Life’s Electric

De eerste act op ons podium begint om 16.45 uur en het programma duurt tot 21.30 uur. Het Eendracht Festival zelf begint al om 14.30 uur en duurt tot in de vroege uurtjes. Net als voorgaande jaren is het festival geheel gratis toegankelijk.

Net als voorgaande edities zal er een Publieksprijs uitgereikt worden aan de act met de meeste stemmen. Vergeet dus niet te stemmen!

Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van het Eendracht Festival.