Mindtrick Records en Antilounge presenteren acts in WORM

mindtrickkDe vooruitstrevende elektronische muziek collectieven Mindtrick Records en Antilounge gaan samenwerken. Deze labels hebben als thuisbasis Rotterdam en Den Haag en presenteren op zaterdag 31 mei het beste van hun labels in WORM.

Verwacht een dwarsdoorsnede van de hedendaagse elektronische muziekscène, die samenkomen om het plafond van WORM te verhogen. Wees voorbereid op alles en laat je verrassen door het brede scala aan elektronisch geweld op deze avond. Van jungle tot dubstep en van hiphop naar live soundscapes. Alles is mogelijk!

Er zijn optredens van: Charly & Gallus (live), Generate, Atiq & EnK (live), FFF, Tangent (live), Advent Resilience, Alkaloid, The Illuminated, Nour Fawzi, Cyance en Raw Bros.

Extra informatie
Datum: zaterdag 31 mei
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71, Rotterdam
Aanvang: 23:00 uur / Deur open: 22:30 uur
Entree: 7 euro

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van WORM of de website van het Rotterdamse label Mindtrick Records.

Luka presenteert ep in De Machinist

lukaNa vier maanden haast van de aardbodem te zijn verdwenen, wordt het toch eens tijd dat de Rotterdamse band Luka laat zien wat ze al die tijd hebben uitgevreten. Op dinsdag 27 mei releast de band de ep Change Of Seasons in De Machinist.

Luka. Een eerlijke stem die je warm instopt. Ze neemt je mee terug naar de vertrouwde basis. Met haar band staan ze als een huis met open ramen wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Geïnspireerd door Fink, Bon Iver en Patrick Watson.

Anna Rune zal de releaseparty openen met haar prachtige liedjes.

Extra informatie
Datum: dinsdag 27 mei
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist of de website van Luka.