Luka presenteert ep in De Machinist

lukaNa vier maanden haast van de aardbodem te zijn verdwenen, wordt het toch eens tijd dat de Rotterdamse band Luka laat zien wat ze al die tijd hebben uitgevreten. Op dinsdag 27 mei releast de band de ep Change Of Seasons in De Machinist.

Luka. Een eerlijke stem die je warm instopt. Ze neemt je mee terug naar de vertrouwde basis. Met haar band staan ze als een huis met open ramen wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Geïnspireerd door Fink, Bon Iver en Patrick Watson.

Anna Rune zal de releaseparty openen met haar prachtige liedjes.

Extra informatie
Datum: dinsdag 27 mei
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist of de website van Luka.

New Skool Rules en Epitome Entertainment presenteren vierde editie van de internationale Exchange

new skool WEB FLYER auditions NSR 2014De derde editie van de internationale Exchange werd in 2013 tijdens muziekconferentie New Skool Rules zeer succesvol afgesloten. Vanwege het succes in 2013 hebben beiden bedrijven besloten om een vierde editie van het internationale uitwisselingsprogramma te lanceren.

Voor deze vierde editie zijn New Skool Rules en Epitome Entertainment op zoek naar drie Europese getalenteerde zangers/rappers/producers en drie Amerikaanse zangers/rappers/producers uit verschillende steden. De audities vinden plaats in Rotterdam, Parijs, Amsterdam, Atlanta, Los Angeles, London, Birmingham en New York. De uitgekozen talenten zullen overgevlogen worden naar Atlanta om met Grammy Award winnende producers te werken (onder andere Needlz) en nieuwe muziek te creëren. Na het opnameproces in Atlanta zullen de talenten op verschillende Europese festivals optreden.

De eerste Nederlandse auditie vond plaats op 10 mei in MuzyQ Amsterdam. Op 31 mei is er een auditie in Rotterdam in de Art Studio Rotterdam, waar Grammy Award winning producer Troy Taylor aanwezig is.

Net als in 2013 zullen er in Europa ook audities plaatsvinden in Parijs, Londen en voor het eerst ook in Birmingham (Engeland). New Skool Rules en Epitome Entertainment hebben in samenwerking met A&R Room ook audities in de Verenigde Staten gepland.

Talenten die zeker willen weten dat ze een plek hebben tijdens de auditie kunnen zich van tevoren aanmelden via de website.

Het uitwisselingsprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door: New Skool Rules, Epitome Entertainment, SAE instituut, Allhiphop.com, Dry Rain Entertainment, AnR Room, Smooth Fuego & Newstyle Radio, Artstudio, Fresh Strawberry, Flavour Magazine, Play Ent, Punch Records, Fonds Cultuurparticipatie en Cultuur & Sport Rotterdam.