Kenturah’s Kitchen presenteert debuutalbum in De Machinist

kkHet is zover. Kenturah’s Kitchen zal haar eerste cd presenteren in De Machinist in Rotterdam!

Het trio heeft eind 2012 besloten om een album te gaan maken en is begin april dit jaar de studio ingegaan. Het is een prachtige verzameling eigen composities en
bewerkingen van popsongs geworden.

Tijdens de cd-presentatie zal Kenturah’s Kitchen het repertoire van dit album spelen en zal deze voor een speciale prijs te koop zijn.

Ed Baatsen – piano
Han Slinger – contrabas
Bert Kamsteeg – drums

Extra informatie
Datum: Zaterdag 6 juli
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist of de website van Kenturah’s Kitchen.

Music Pitch #9 in het teken van hiphop

music pitchMet je muziek in een film of commercial, of jezelf presenteren aan festivals en theaterprogrammeurs? Dat kan bij Music Pitch, de maandelijkse netwerkbijeenkomst voor de muzieksector. Music Pitch #9 staat in het teken van hiphop.

In Music Pitch presenteren bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe muziek zich aan muzikanten uit één bepaald muziekgenre. Daarnaast krijgen organisatoren van nieuwe muziekprojecten de kans om zich kort te presenteren. Kortom: dé gelegenheid om kennis op te doen over nieuwe afzetmogelijkheden voor je muziek en om je netwerk uit te breiden.

Nederland barst van het hiphoptalent! Maar hoe word je als artiest geboekt op festivals en kom je met je tracks op de radio? En hoe kom je in contact met media en labels? Toonaangevende namen uit de Nederlandse hiphopscène vertellen hoe zij te werk gaan en hoe je als beginnend artiest jezelf het best in de spotlight kunt zetten. Dé gelegenheid dus om kennis op te doen over nieuwe afzetmogelijkheden voor je muziek en om je netwerk uit te breiden.

Met o.a. Lennard Gols (Festival Keizerrijk), Stefan Bruinsma (AT Bookings), Vincent ‘Venz’ Reinders (22tracks / Wat Anders) en Gaétan van de Sande (Gaétan Consultancy).

Wil je jezelf en je muziek presenteren deze Music Pitch? Geef je dan op via info [at] musicmotion.nl. Partner Sennheiser beloont de beste pitch met een product uit hun uitgebreide assortiment!

Extra informatie
Datum: Maandag 17 juni
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Aanvang: 16:00 uur
Entree: 7,50 euro  / Contant betalen aan de deur, aanmelden doe je hier.

Music Pitch is een programma van Sennheiser, Music Motion en Pakhuis de Zwijger.

Voor meer informatie bezoek je de website van Pakhuis de Zwijger.