Investeer In Talent: Moniek de Leeuw

Moniek de Leeuw presenteert haar eerste solo album Sea Roots. Na het uitbrengen van twee albums met de Balcony Players, reisde en toerde Moniek solo en met verschillende bands in o.a India, Israel, Louisiana en de Balkan. Geïnspireerd door de muziek uit die landen, componeerde ze bijzondere muziek met een mix van folk, klezmer en gypsy muziek!

 

Per cd gaat er 50ct naar Emergency Cirus waarmee Moniek in 2015 en 2016 heeft getoerd in Libanon, Turkije en vanaf Griekenland tot Duitsland, om op te treden voor kinderen in vluchtelingenkampen. Lees hier haar castcolumn over dit prachtige project.

Lees op de speciale VoorDeKunst-pagina hoe jij Moniek kunt supporten.

Check de website van Moniek en volg haar op Facebook.

Volg Balcony Players op Facebook voor het laatste nieuws en shows en kijk ook eens op hun website!

Popunie Live presenteert Vytal in BIRD

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer hét geluid van morgen. De beste upcoming, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. Vanuit Popunie Live hebben we elke maand de eer een nieuw talent voor het voetlicht te brengen. Deze maand is het aan Vytal om BIRD op z’n kop te zetten.

Vytal
heeft alles wat je zoekt in een goeie reggaeband: hypnotiserende beats, snijdende guitar riffs en conscious lyrics met een krachtige stem. De Nederlandse band haalt inspiratie bij grote namen als Groundation, Sizzla en UB40, maar speelt deze avond sounds uit eigen repertoire. Come get your skank on bij Vytal in Bird!