Investeer in Talent: Lindi Konings

Singer/songwriter Lindi is druk bezig met het opnemen van meerdere zelfgeschreven liedjes in een professionele studio. Deze liedjes wil ze allemaal releasen. Om tot een mooi eindproduct te komen zijn er uiteraard kosten aan verbonden, maar jij kan Lindi helpen met het releasen van haar tracks!

Lindi Konings
Lindi is een soul/pop singer & songwriter die al enkele jaren actief is in de muziekindustrie. Gezegend met een intense en soulvolle stem schrijft ze liedjes gebaseerd op haar eigen levenservaringen. Haar kenmerkende geluid maakt haar muziek zowel krachtig als kwetsbaar. Gecombineerd met pakkende melodieën is Lindi direct herkenbaar. Lindi’s stem maakt ook furore in de wereld van elektronische dansmuziek. Onlangs trok ze de aandacht van hardstyle DJ KELTEK, wiens nieuwste single ‘Divine’ haar vocalen en schrijven bevat.

Crowdfunding

Op de GoFundMe-Pagina heeft Lindi er het volgende over te zeggen:

”Ik heb een crowdfunding gestart om een groot deel van de kosten van de release van de singles te kunnen dekken met (hopelijk) jullie hulp! Alle bedragen helpen! Voor donaties vanaf €10,- bied ik een huiskamerconcert aan waar ik bij mij thuis al deze liedjes zal gaan spelen. (Datum volgt nog) Uiteraard mag je ook gewoon doneren zonder een tegenprestatie.”

Als het bedrag boven het streefbedrag (€1000) uitkomt, gaat dit geld uiteraard gebruikt worden voor komende songs. Voor meer informatie, toelichting, of iets anders, kan je contact opnemen met Lindi.

Neem snel een kijkje op de GoFundMe-Pagina van Lindi en ondersteun haar project!

Lindi is te vinden op Facebook en  Instagram. Beluister haar muziek op Spotify!

Lees ook hier het interview met Lindi!

Maak kennis met de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 finalisten: Producer

Op zaterdag 18 september vindt de finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Producer plaats in Theater Zuidplein. Vanuit al het Rotterdams talent dat zich heeft aangemeld, hebben onderstaande vijf acts zich weten te plaatsen voor de finale. Weten wat je van de acts tijdens de finale kan verwachten? Lees dan snel verder en maak kennis met de finalisten uit de categorie Producer!


Hebbe
De Rotterdamse Hebbe is volledig ontpopt van veelbelovende nieuwkomer tot een gerenommeerde toonaangevende artiest. Naast dat zijn flow en sound de hele Nederlandse dubstepscene hebben veroverd en geïnspireerd, komt Hebbe momenteel wereldwijd sterk door. Hij slaagde erin om impactvolle optredens te maken met consistente ondersteuning van toonaangevende dj’s binnen de scene.⁠


BagelOrb

BagelOrb is een muziekproject waarmee de grens tussen experimentele muziek en elektronische dance muziek wordt opgezocht. Tim Kuipers, het brein achter BagelOrb, probeert hiermee bass lovers te introduceren aan exotische ritmes en invloeden uit de wereldmuziek. Hij is geïnspireerd door onder andere Aphex Twin, Amon Tobin, Natureboy Flako en Eprom. De nadruk in BageloOrbs muziek ligt op de beat, melodie komt op de tweede plaats.⁠

Kromabis
Van jongs af aan is Kromabis altijd gefascineerd geweest door het maken van muziek. In zijn tienerjaren begon hij te ploeteren met muziekproductiesoftware en begon hij zijn eigen liedjes te schrijven en te produceren. Tegenwoordig weet Kromabis precies wat hij wil: een comeback rond zijn favoriete muziektijdperk; 90’s UK garage (house), jungle en bassline.⁠

DJ Backspace
Vincent de Corte heeft elektronische muziek geproduceerd onder verschillende namen sinds 2010. Hij is begonnen met dub doordrenkte house. Nu produceert hij onder de naam DJ Backspace muziek met invloeden uit broken beats, IDM en techno.⁠ ⁠

Sniebl
Sniebl is een tovenaar en muziek is zijn magie. Hij wil zoveel mogelijk poorten naar de volgende wereld openen en maakt gebruik van de oude kennis van oudere culturen om te communiceren met de ziel van muziek. Melodieën geïnspireerd door zijn Indiase roots, ritmes ontwikkeld door zijn Antilliaanse opvoeding en harmonieën die worden weerspiegeld in zijn onrustige verhaal vormen samen de soundtrack tot leven.⁠

Copyright foto’s: Jasper Mol (Bordoo Creations)

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam
De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en is dè muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. Alle finales worden in één weekend georganiseerd, op zaterdag 18 en zondag 19 september in Theater Zuidplein.

De finales en de publieksprijs
Jij kan er op zaterdag 18 en zondag 19 september bij zijn om jouw favoriete act te supporten! Tickets voor de finales gaan a.s. maandag 23 augustus vanaf 12:00 in de verkoop. Een kaartje kost €7,50, of koop ze via jouw favoriete artiest met korting voor €5,-. De artiest die met zijn of haar persoonlijke code de meeste kaartjes verkoopt, wint de publieksprijs!

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn de plekken in de zaal beperkt. Voor de finales van Bands, Singer/songwriter en Hiphop zijn er per finale 70 zitplekken beschikbaar. De finale van de categorie Producer vindt plaats zonder publiek. Meer info over de Publieksprijs voor Producer volgt snel!

Het finaleweekend ziet er als volgt uit:

Zaterdag 18 september:
Finale Producer
Start: 20:00
Finale Bands
Doors: 19:00 / Start: 19:30

Zondag 19 september:
Finale Singer/songwriter
Doors: 12:30 / Start: 13:00
Finale Hiphop
Doors: 19:00 / Start: 19:30

Alvast inluisteren voor de finales? Check de Spotify-playlist!