Investeer in Talent: FLiNK

FLiNK bestaat uit vier man: Arthur Flink op trompet/keys, Robin Koerts op bas, Satindra Kalpoe op drums en Eni-Less op turntables. Stuk voor stuk muzikanten met het hart op de juiste plaats. Ze hebben allen hun sporen verdiend in de jazz/funk/pop en de diverse crossover stromingen. Arthur Flink speelde in State Of Monc, Eni-Less in Stöma, Satindra Kalpoe bij Anouk en Robin Koerts vloog de wereld over met Saskia Laroo. En nu maakt FLiNK een plaat!

 

We maken de plaat niet alleen voor onszelf. De opnames zijn klaar en het mixen is in volle gang. We kunnen niet wachten om de muziek aan jullie te laten horen. Het liefst in een prachtige vinyl persing, of het altijd handzame cd formaat. Om de perskosten te financieren zijn we deze presales gestart en als we de target halen kunnen we daadwerkelijk de persen laten rollen. Dan kun je FLiNK óók vasthouden! Bij ieder fysiek product zit, als klap op de vuurpijl, een downloadcode. Houd je er óók van om onze muziek vast te pakken: Dit is je kans!

Steun het project via hun eigen crowfdfundingpagina.

Volg FLiNK op Facebook.

Copyright foto: Wijnand Schouten

Investeer in Talent: Isabel Bermejo

Isabel ‘Ysa’ Bermejo kennen we o.a. van de band The Impact. Een jonge muzikante geboren in Logroño, La Rioja (Noord Spanje). Ze begon aanvankelijk met ‘klassieke zang’ maar besloot na vijf jaar andere wegen te verkennen en begon met componeren. Ysa heeft een voorliefde voor hardrock en metal muziek maar zingt net zo makkelijk jazz. Ze vertelt graag meer over haar project:

 

Crowdfunding
Lees meer over het project, hoe je kunt bijdragen en de tegenprestaties op de speciale GoFundMe pagina.