Investeer in Talent: Thomas Florusse

thomas florusseThomas Florusse is bezig met het realiseren van zijn droom; het uitbrengen van zijn eerste full length album. Hij is al begonnen met opnemen en het proces verloopt voorspoedig! Om ook de financiële kant van het project te kunnen realiseren, vraagt hij om de hulp van fans via crowdfunding.

Dit album is een ‘dream come true’ voor Thomas Florusse. “Het feit dat ik al druk bezig ben met het opnemen en vastleggen van mijn liedjes betekent al heel veel voor mij. Deze plaat kan je zien als mijn levenswerk tot nu toe; ik probeer al jaren mijn draai te vinden in de muziekwereld en op dit album wil ik laten zien wie Thomas Florusse is! Daarom wil ik dat dit project tot in de puntjes perfect is. Niet alleen voor mij, maar ook voor jullie!”

Inmiddels is de plaat opgenomen. Hij heeft mooie roomrecordings gemaakt met Rikke Korswagen in het theater (de oefenruimte) van Half Way Station. De songs heeft hij ingespeeld op een authentieke akoestische piano en er is gebruik gemaakt van de natural reverbs van de gave ruimte. De opnames zijn daardoor heel eerlijk, heel natuurlijk en rauw, wat een bijzonder karakter aan de songs geeft.

Wat hij echter nog nodig heeft om het project goed af te ronden, zijn de financiële middelen om het mixen, masteren, het verspreiden van de plaat op online platforms en het daadwerkelijk laten drukken van het album mee te kunnen dekken.

Als alles volgens plan verloopt, kan hij de plaat in de zomer van 2016 uit brengen en zijn publiek bij liveshows trakteren op een album met een heleboel gave nieuwe nummers! Hij hoopt dus van harte dat hij kan rekenen op steun uit zijn omgeving en van zijn fans. Kijk snel op zijn pagina op VoorDeKunst hoe je hem kunt helpen en wat voor leuke tegenprestaties Thomas heeft te bieden!

Ben je benieuwd naar de muziek van Thomas Florusse of wil je hem live zien? Bekijk hier zijn website en like zijn Facebookpagina.

Nieuw festival Triangle presenteert o.m. Hef, Fresku en Sevn Alias

10406983_770098679692931_6088200777447427883_nTriangle komt dit jaar met haar allereerste zomerfestival in het Sidelingepark met onder andere live performances van Fresku, Hef en Sevn Alias. Nog niet eerder is er een festival in Rotterdam georganiseerd met een mix van hiphop, future sounds, UK house en garage. Al deze muziekstijlen worden vertegenwoordigd op zaterdag 23 juli 2016. Op het festival staan vele nationale en internationale artiesten.

Nationale artiesten zijn onder andere: Hef, die onlangs zijn album 13 gereleased heeft en samen met Sevn Alias het nummer Altijd Werk geschreven heeft. Andere live acts op het festival zijn: Broederliefde, Jonna Fraser en Yung Internet.

Daarnaast laat Triangle de volgende artiesten overkomen: Hanna Wants (bekend om haar hard hitting bass stijl), Shadow Child (bekend van zijn hit String Thing), Low Steppa (deep/techhouse) en DJ Q (grondlegger van Bass Line). Artiesten zoals Benny Rodrigues, Jarreau Vandal en Full Crate zijn ook aanwezig.

Samenwerking
Give Soul, 44BASS, Milky Way, Chips en Ballinnn’ organiseren samen het Triangle Festival. Deze organisaties zorgen met z’n allen voor het samenkomen van verschillende muziekstijlen op één plek. Het festival zal gehouden worden op een unieke locatie in Rotterdam, het Sidelingepark.

Line-up
Live: Broederliefde, Fresku, Hef, Jonna Fraser, Sevn Alias en Yung Internet.
DJ’s: Abstract, Ballinnn’ Pokoe Sistema, Beau Zwart, Ben Fresh, Benny Rodrigues en Biergarten.
Soundsystem: DJ Blaize, DJ Q, Djoevenile, FS Green & MC Fit, Full Crate, Gomes, Hannah Wants, Heaz, Jarreau Vandal, Low Steppa, Mairo Nawaz, Mo Jakob, Sean XX, Shadow Child, SIROJ, Vic Crezée, Wouter S. en Yung Feurich.
Hosts: Don de Baron, JR, Sic Faux en Triomphe.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan.

Extra informatie
Datum: zaterdag 23 juli 2016
Locatie: Sidelingepark, Rotterdam
Entree: Early tickets €24,50
Facebookevent

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Triangle.