Investeer In Talent: Berber

Berber Dietvorst is een songwriter uit Rotterdam en verwerkt haar eerlijkste gedachten in nostalgische indiepop nummers. De afgelopen twee jaar heeft ze veel nieuwe liedjes geschreven over persoonlijke onderwerpen, waarvan er nu vijf uitgekozen zijn om in 2024 verspreid uit te brengen en zo tot een debuut ep te komen.  Om jou als luisteraar er bij te kunnen betrekken en om de release van de ep te kunnen bekostigen is Berber een crowdfundingscampagne gestart, met leuke tegenprestaties, die jij kan steunen!
Berber droomt al heel lang van haar debuut als artiest en deze ep is dan ook een goede investering. De liedjes die geschreven zijn gaan over liefde, jeugdherinneringen, onzekerheid en het saboteren van je eigen geluk. Net als veel andere mensen vindt Berber het soms heel lastig om eerlijk te zijn over gedachten en gevoelens en verwerkt ze dit door ze te vertalen naar muziek. Haar nummers zou ze graag laten horen, omdat ze hoopt anderen er mee te kunnen helpen om zichzelf te accepteren.

Crowdfunding
Door bij te dragen aan deze campagne maak je voor Berber het o.a. mogelijk om haar debuut als artiest te maken, haar muziek uit te brengen, de nummers te laten mixen en masteren en het artwork te laten ontwerpen en creëren.

Tegenprestaties
Als je doneert, zijn er ook een aantal leuke tegenprestaties beschikbaar, zoals tickets voor een intiem huiskamerconcert, behind the scenes van het schrijf -en opname proces, een songwritingless, een cd of zelfs een concert bij jou thuis!

Kijk voor alle info en om de campagne te steunen op de Voordekunst-pagina van Berber.

Volg Berber op Instagram, YouTube, Tiktok en Facebook om op de hoogte te blijven.

Interview: Dominál

Het Rotterdamse duo Dominál maakt hiphop, maar gaat verder dan het genre. Muzikaal is het een mix van de diepe storytelling en rauwe bars van Gijs gemixed met Tycho’s unieke sound en solo’s op de gitaar. Twee beste matties met meer dan een passie voor muziek. In BIRD werd Dominál vorig jaar september de publieksprijs winnaar van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Hiphop. Wij waren benieuwd hoe het nu met ze ging en spraken het duo over hun muziek, hun toekomstplannen en meer!⁠
Dominál