Investeer in Talent: Albertine

Multi-instrumentalist en singer/songwriter Albertine is van plan om binnenkort haar debuutalbum uit te brengen. Na een jarenlange carrière in allerlei ensembles en bands, was 2020 het jaar voor Albertine om eigen muziek op te nemen. Het resultaat is een debuutalbum met 12 Engelstalige nummers. Om deze te kunnen releasen heeft ze jullie steun nodig!

Foto gemaakt door Laia Escartin

Albertine
Yanna ‘Albertine’ Pelser is van huis uit een orkest- en kamermusicus, maar ook een improviserend altvioliste en vocaliste in niet-klassieke muziekgroepen zoals North Sea String Quartet en Ikarai. Met verschillende ensembles toerde ze in China, Portugal, Italië, Turkije, Denemarken, Canarische Eilanden en Kaapverdië. Daarnaast werkt Albertine als componiste aan het opbouwen van haar eigen repertoire.

Debuutalbum
Op het album begeleid Albertine zichzelf op de piano en getokkelde altviool. Om het compleet te maken, nodigde ze haar favoriete muzikanten uit om met haar mee te spelen in de opnamestudio. Het resultaat is een prachtige plaat!

”De laatste stappen in het productieproces zijn het mixen, masteren en persen op vinyl. Dit kost best veel geld, en nadat ik de studio en muzikanten had betaald, raakte het op. Daarom is uw steun nodig en ik zal u voor altijd dankbaar zijn als u mij wilt helpen mijn droom waar te maken! Viva la musica!”

Ga snel naar de VoorDeKunst-pagina en kijk hoe je dit project kan ondersteunen!

Volg Albertine op Instagram en Facebook en abonneer op haar YouTube-kanaal

Baroeg gaat live met Popunie dj’s Jessica & Judith!

Onder de noemer Baroeg Gaat Live programmeert Baroeg dj sets, live vanuit Baroeg, die via het Twitch kanaal van het podium te checken zijn. Voornamelijk in het weekend kun je intunen om, nu concerten nog steeds niet mogelijk zijn, te genieten van metal sets door Rotterdamse dj’s, muzikanten of Baroeg crewleden. Op donderdag 8 april zijn Popunie’s Jessica en Judith te gast in Baroeg en zullen je daar vanaf het podium trakteren op allerlei heavy tunes van Rotterdamse bodem! 

Verwacht tracks van bekendere bands, als ook wat minder bekendere pareltjes. Heb jij een tip voor Jessica en Judith, die volgens jou echt niet in de set mag ontbreken? Stuur een DM via Instagram naar de Popunie en laat het aan ons weten of stuur je request tijdens de set in via de chat!

De set start op 8 april om 20:00 en is te streamen via deze link.

Baroeg Gaat Live programma
Naast de Popunie dj sessie, staan er nog meer toffe Baroeg Gaat Live sets in de planning voor de komende tijd, zoals:

– donderdag 18 februari: DJ Kid Harlequin
– zaterdag 20 februari: Deef de Kanarie
– zondag 21 februari: The Shape of Punk To Come DJ’s Hayo en Yannick
– maandag 22 februari: Bar3 Metal Monday
– woensdag 24 februari: V11 gaat live DJ Lucky
– vrijdag 26 februari: DJ Peter van de Ploeg
– donderdag 4 maart: DJ’s Martin en Leon
– zondag 7 maart: In The Grip of Winter Special DJ’s Pim & Lucky
– zondag 14 maart: DJ’s Amok en Dkarn
– vrijdag 19 maart: Submit Fest DJ’s Jessica & Monica

Het volledige programma en alle info is te vinden op www.baroeg.nl.