Investeer in Talent: Ezthetic

Ezthetic is een Rotterdamse band die originele geïmproviseerde muziek geïnspireerd door het stadsleven maakt. Ze zijn van plan om hun debuutalbum met eigen composities op te nemen. Om dit album te realiseren kunnen ze wel wat hulp gebruiken!

Ezthetic
De vierkoppige band timmert sinds twee jaar hard aan de weg. Ze hebben gewerkt aan het ontwikkelen van een frisse, eigen sound. Na vorig jaar een drietal singles te hebben uitgebracht, is het nu tijd voor een full-length debuutalbum. Deze plaat, die Ezthetic zal gaan heten, komt volledig te bestaan uit eigen composities van de band en zal worden opgenomen in Electric Monkey Studios in Amsterdam.

  • Crowdfunding
    Het geld dat wordt opgehaald met deze crowdfunding zal worden besteed aan o.a. het huren van de studio, het mixen van de tracks, masteren van het album, creëren van het artwork, inhuren van een producer en het drukken van de cd’s.

Tegenprestatie
Voor alle donateurs heeft de band een aantal tegenprestaties, zoals het ontvangen van de cd zodra deze klaar is of het bijwonen van een speciaal donateursconcert. Bekijk snel alle tegenprestaties, om te kijken welke het beste bij jou past!

Bekijk de VoordeKunst-pagina hoe je dit project kan ondersteunen!

Blijf op de hoogte van de band via Facebook!

Investeer In Talent: Davina Marinozzi

Singer/songwriter Davina Marinozzi werd in 2019 geselecteerd om op treden op het North Sea Jazz festival, wat voor haar een geweldige ervaring was. Toen begreep ze dat het tijd was om de focus te leggen op haar originele muziek. Davina heeft tien nummers klaar liggen voor haar debuut album, die ze in het voorjaar wilt gaan uitbrengen. Om dit te doen heeft ze jullie hulp hard nodig!


Davina Marinozzi
”Mijn naam is Davina, ik ben 4 jaar geleden vanuit Italië naar Rotterdam verhuisd om te studeren en af ​​te studeren aan het Codarts Conservatorium – Jazzmuziek. Ik ben opgegroeid met het luisteren naar allerlei soorten muziek: van musicals uit de jaren ’50 tot Sting, Stevie Wonder, Joni Mitchell, veel jazz- en latinmuziek! Sinds ik optreed, vond ik de chemie tussen mij en het publiek gewoonweg fascinerend, en daar kan ik nooit genoeg van krijgen!”

Als songwriter en verhalenverteller word Davina diep geïnspireerd door innerlijke gevoelens en door sociale / culturele en milieukwesties die onze generatie kenmerken.

De kracht van muziek en songteksten, of, nog beter, de kracht van kunst om een ​​belangrijke boodschap over te brengen, is ongelooflijk groot. Davina voelt de behoefte om die superkracht niet alleen te gebruiken om iets moois te creëren, maar ook om mensen te bereiken, ze te sensibiliseren en een moment van reflectie op te roepen over wat er tegenwoordig met ons gebeurt.

Al deze inspiratie komt van het feit dat de laatste jaren gevuld zijn met gebeurtenissen met vreselijke gevolgen (terrorisme, racisme, de bosbranden, Covid-19, om er maar een paar te noemen).

 

Crowdfunding
Om het album te realiseren geeft Davina aan dat er verschillende kosten gedekt moeten worden. Denk hierbij aan de kosten van opnames in de studio, mix en master van de tracks, de muzikanten die betaald moeten worden, de album cover en de pers van de fysieke albums.

Ga snel naar haar Voordekunst-Pagina en check hoe je dit project kan ondersteunen!