Investeer in Talent: Ezthetic

Ezthetic is een Rotterdamse band die originele geïmproviseerde muziek geïnspireerd door het stadsleven maakt. Ze zijn van plan om hun debuutalbum met eigen composities op te nemen. Om dit album te realiseren kunnen ze wel wat hulp gebruiken!

Ezthetic
De vierkoppige band timmert sinds twee jaar hard aan de weg. Ze hebben gewerkt aan het ontwikkelen van een frisse, eigen sound. Na vorig jaar een drietal singles te hebben uitgebracht, is het nu tijd voor een full-length debuutalbum. Deze plaat, die Ezthetic zal gaan heten, komt volledig te bestaan uit eigen composities van de band en zal worden opgenomen in Electric Monkey Studios in Amsterdam.

  • Crowdfunding
    Het geld dat wordt opgehaald met deze crowdfunding zal worden besteed aan o.a. het huren van de studio, het mixen van de tracks, masteren van het album, creëren van het artwork, inhuren van een producer en het drukken van de cd’s.

Tegenprestatie
Voor alle donateurs heeft de band een aantal tegenprestaties, zoals het ontvangen van de cd zodra deze klaar is of het bijwonen van een speciaal donateursconcert. Bekijk snel alle tegenprestaties, om te kijken welke het beste bij jou past!

Bekijk de VoordeKunst-pagina hoe je dit project kan ondersteunen!

Blijf op de hoogte van de band via Facebook!

Releases december 2020