Huiskamerfestival opent Goudse deuren

Vrijdagavond 22 maart opent het nieuwe Huiskamer van de Stad-festival haar deuren met een presentatie in So What!.

Op zondagmiddag 2 juni vindt de eerste editie van het nieuwe Goudse festival Huiskamer van de Stad plaats. Tijdens dit bijzondere festival worden Goudse muzikanten, dichters, toneelspelers en andere kleinkunstenaars uitgenodigd hun kunsten te vertonen in huiskamers verspreid over de stad. Bezoekers kunnen zelf een route samenstellen en zo verschillende uitvoeringen bezoeken.

Tijdens de presentatie in So What! zullen diverse deelnemers alvast een kleine impressie geven van wat er 2 juni te verwachten zal zijn. De presentatie is meteen ook opener voor het optreden van de band AlascA en begint om 21:30 uur.

huiskamergoudaExtra informatie presentatie
Datum: Vrijdag 22 maart
Locatie: So What!, Vest 30, Gouda
Aanvang: 21:30 uur
Entree: 8 euro (6 euro voor leden)

Gouwenaars die het festival op 2 juni willen bezoeken, hun huiskamer willen aanbieden, een artistieke of financiële bijdrage willen leveren kunnen voor nadere informatie terecht op de website, een e-mail sturen naar info@huiskamervandestad-gouda.nl of bellen naar 06-53687660.

Huiskamer van de stad is een sociaal kunstproject voor jong en oud. Een echt Gouds festival van, voor en door de hele stad!

Voor meer informatie bezoek je de website van Huiskamer van de stad.

Atlantic Attraction lanceert single en videoclip

atlanticattraction-2Atlantic Attraction lanceert de videoclip van de bijbehorende single Another One Saved.

De clip werd geproduceerd door Sophie Schaminee. De clip werd in één dag opgenomen op een geheime locatie in Leiden. Met het opnemen van de videoclip rekenden de heren met hun frustraties af die naar elkaar werden opgebouwd tijdens het opnemen van de EP en is geïnspireerd op het laatste avondmaal.

Bekijk de clip hier:

Atlantic Attraction – Another One Saved 

De single is het nieuwe wapenfeit van de heren en verschijnt op de ep Home. De ep werd begin maart opgenomen onder begeleiding van producer Sander Rozeboom in de Shamrock Studio’s te Baarn. De nieuwe ep wordt op 5 april gepresenteerd aan het publiek in de Qbus club te Leiden. Dat het druk gaat worden is een feit. De 300 beschikbare kaartjes zijn namelijk allemaal uitverkocht. Voor de trouwe fans; niet getreurd 24 april doet Atlantic Attraction de release show nog dik over in Paradiso te Amsterdam.

Atlantic Attraction ep-release tour
5 april: Qbus Club, Leiden
13 april: SuperMarkt, Den Haag
24 april: Paradiso, Amsterdam

Voor meer informatie bezoek je de website van Atlantic Attraction.