Dit was de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 finale van Hiphop!

Op zondag 19 september was het aan de finalisten in de categorie Hiphop om het finaleweekend af te sluiten. Benieuwd naar hoe de avond was? Check dan de snel verder voor de video’s en foto’s!

Er werden in Theater Zuidplein energieke optredens neergezet door Dripple6ix, Jahma, Bob Spanish, Yasz Base en Jephán The One waar het aanwezige publiek en jury van konden genieten. Jahma ging er met de juryprijs vandoor en werd de grote winnaar van de avond. De Publieksprijs ging naar de act die de meeste tickets wist te verkopen en dat was bij Hiphop Bob Spanish!

Dripple6ix

 

Jahma

 

Bob Spanish

 

Yasz Base

 

Jephán The One

 

Tijdens de finale was er ook nog een verrassingsoptreden van Bkk, die vorig jaar de juryprijs in de categorie Hiphop wist te winnen.

Meer foto’s zijn te zien via de Facebook pagina van de GPR!

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam
De Popunie kijkt trots terug op het uitverkochte finaleweekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam, die ondanks de huidige maatregelen tóch  heeft kunnen plaatsvinden.

We zijn vanuit de Popunie ontzettend trots op alle muzikanten die mee hebben gedaan. Het waren inspirerende shows en iedereen heeft iets bijzonders neergezet! En wat mooi om weer live muziek te horen met publiek erbij!”  Aldus Judith Dunsbergen (Popunie – Projectleider Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam)

Copyright foto’s: Govert Kreuk

Meer over de winnaars en de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam is te vinden via de websiteFacebook en Instagram.

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en o.a. mede mogelijk gemaakt door Sena Performers, Gemeente Rotterdam, VSB FondsErasmustichting,  Elise Mathilde Fonds en Stager.

Nieuwe editie OPEN Sessies: New Grounds!

Tijdens de coronacrisis maakte OPEN Rotterdam, in samenwerking met New Grounds en Popunie, het programma OPEN Sessies: New Grounds. Zo konden artiesten desondanks alle maatregelen toch nog op het podium staan, maar dan wel zonder publiek. Op dinsdag 19 oktober wordt er weer een nieuwe editie van de OPEN Sessies opgenomen…mét publiek!

De huidige versoepelingen zorgen ervoor dat er dit keer wel publiek bij kan zijn. Er zijn in totaal honderd vrije kaarten beschikbaar gesteld. Het programma wordt opgenomen in twee tijdsvakken: van 15:00 tot 18:30 uur en 19:30 tot 22:00 uur. Dus wil jij aanwezig zijn bij één van de semi-live televisie opnames van OPEN Rotterdam in New Grounds? Download dan nu je e-ticket voor de middag of de avond.

 

Line-up
Tijdens de opnames komen er sets voorbij van vier verschillende acts. In de line-up dit keer Alexandra Alden, Greg Smith, Indigo Pastel en YoungRubbi.

 

OPEN Sessies: New Grounds x Rotterdamse Popweek
Het uitzenden van deze nieuwe editie van de OPEN Sessies start in de Rotterdamse Popweek, vanaf zaterdag 30 oktober. Meer over de volgorde van het uitzenden volgt snel.