Dit was de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 finale van Producer!

Het finaleweekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 is achter de rug en vond dit jaar plaats in Theater Zuidplein. Op zaterdag 18 september was het aan de finalisten in de categorie Producer om aan de slag te gaan. Benieuwd naar wat alle finalisten in één uur gemaakt hebben en wat de jury daarvan vond? Check snel de aftermovie en de foto’s!

In de finale van Producer ging Kromabis er dit jaar met zowel de jury- als de publieksprijs vandoor!

Kromabis


Hebbe


BagelOrb

 

Sniebl


Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam
De Popunie kijkt trots terug op het uitverkochte finaleweekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam, die ondanks de huidige maatregelen tóch heeft kunnen plaatsvinden.

We zijn vanuit de Popunie ontzettend trots op alle muzikanten die mee hebben gedaan. Het waren inspirerende shows en iedereen heeft iets bijzonders neergezet! En wat mooi om weer live muziek te horen met publiek erbij!”  Aldus Judith Dunsbergen (Popunie – Projectleider Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam)

Copyright foto’s: Govert Kreuk

Meer over de winnaars en de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam is te vinden via de websiteFacebook en Instagram.

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en o.a. mede mogelijk gemaakt door Sena Performers, Gemeente Rotterdam, VSB FondsErasmustichting,  Elise Mathilde Fonds en Stager.

Niet Poetsen Maar Lullen Podcast #3 | Jessica & Monica van Submit Fest

In de Popunie Podcast reeks Niet Poetsen Maar Lullen gaat muziekliefhebber Saar Gerssen met mensen uit de Rotterdamse muziekscene in gesprek over hun favoriete herinneringen, verhalen en memorabele momenten.

Welk moment tijdens een Rotterdams festival is iemand echt bijgebleven? Welke clubavond was fantastisch en waarom? Wat was het wildste concert wat ze hebben neergezet of hebben meegemaakt? Kortom, wat maakt de Rotterdamse muziekwereld nou zo bijzonder. Dit en meer hoor je in Niet Poetsen Maar Lullen!

In deze derde aflevering van Niet Poetsen Maar Lullen gaat Saar in gesprek met metalheads Jessica Santiago Lopez en Monica Buurmeester. In de voorgaande afleveringen van de podcast werd meermaals het concert van Jinjer in Baroeg genoemd, toevallig gepresenteerd door deze dames. Samen organiseren ze het metal festival Submit Fest waarbij ze een podium bieden voor up & coming metal artiesten en verbinding centraal staat. Ook organiseren ze onder deze vlag metal concerten in Rotterdam.

In deze aflevering hoor je hoe de vriendinnen samen dit avontuur zijn aangegaan, hoe de buitenwereld reageert op twee vrouwen in de metalscene en wat herinneringswaardige muziekavonden in hun stad Rotterdam waren, waaronder in Bar³ en op Baroeg Open Air. Als metalhead kun je prima je kicks vinden in Rotterdam en dat maken Jessica en Monica hier wel duidelijk. Zelf een metal artiest? Laat je zien aan dit stel en wellicht kunnen zij je verder helpen in de metal wereld waarin zij ondertussen naam hebben gemaakt. Submit Fest 2021 vindt plaats op 27 november in Baroeg Rotterdam, komt dat zien en ontlaad je Corona frustraties in de pit op Submit Fest!