Dit was de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 finale van Singer/Songwriter

Het finaleweekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 is achter de rug en vond dit jaar plaats in Theater Zuidplein. Op zondag 19 september was het aan de finalisten in de categorie Singer/Songwriter om het podium te betreden. Er werden mooie en intieme optredens neergezet door Albertine, Rosann, Roi Soleil, Avondwinkel en Davina die het publiek en jury wisten te betoveren. Nagenieten kan met de video’s en de foto’s!

 

Albertine ging er met de juryprijs vandoor en werd de grote winnaar van de avond. De Publieksprijs ging naar de act die de meeste tickets wist te verkopen: Avondwinkel!

Albertine

 

Rosann

 

Roi Soleil

 

Avondwinkel

Davina

Tijdens de finale was er ook nog een verrassingsoptreden van Liza Weald, die vorig jaar de juryprijs in de categorie Singer/Songwriter wist te winnen.

 

Meer foto’s zijn te zien via de Facebook pagina van de GPR!

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam
De Popunie kijkt trots terug op het uitverkochte finaleweekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam, die ondanks de huidige maatregelen tóch heeft kunnen plaatsvinden.

We zijn vanuit de Popunie ontzettend trots op alle muzikanten die mee hebben gedaan. Het waren inspirerende shows en iedereen heeft iets bijzonders neergezet! En wat mooi om weer live muziek te horen met publiek erbij!” Aldus Judith Dunsbergen (Popunie – Projectleider Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam)

 

Copyright foto’s: Bordoo Creations

Meer over de winnaars en de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam is te vinden via de websiteFacebook en Instagram.

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en o.a. mede mogelijk gemaakt door Sena Performers, Gemeente Rotterdam, VSB FondsErasmustichting,  Elise Mathilde Fonds en Stager.

Releases augustus 2021