Nieuwe editie OPEN Sessies: New Grounds!

Tijdens de coronacrisis maakte OPEN Rotterdam, in samenwerking met New Grounds en Popunie, het programma OPEN Sessies: New Grounds. Zo konden artiesten desondanks alle maatregelen toch nog op het podium staan, maar dan wel zonder publiek. Op dinsdag 19 oktober wordt er weer een nieuwe editie van de OPEN Sessies opgenomen…mét publiek!

De huidige versoepelingen zorgen ervoor dat er dit keer wel publiek bij kan zijn. Er zijn in totaal honderd vrije kaarten beschikbaar gesteld. Het programma wordt opgenomen in twee tijdsvakken: van 15:00 tot 18:30 uur en 19:30 tot 22:00 uur. Dus wil jij aanwezig zijn bij één van de semi-live televisie opnames van OPEN Rotterdam in New Grounds? Download dan nu je e-ticket voor de middag of de avond.

 

Line-up
Tijdens de opnames komen er sets voorbij van vier verschillende acts. In de line-up dit keer Alexandra Alden, Greg Smith, Indigo Pastel en YoungRubbi.

 

OPEN Sessies: New Grounds x Rotterdamse Popweek
Het uitzenden van deze nieuwe editie van de OPEN Sessies start in de Rotterdamse Popweek, vanaf zaterdag 30 oktober. Meer over de volgorde van het uitzenden volgt snel.

Praktische info opnames OPEN Sessies: New Grounds
Datum: Dinsdag 19 oktober
Locatie: New Grounds, s-Gravendijkwal 58B
Tickets: Middag, Avond
Gratis

De Rotterdamse Popweek vindt plaats van vrijdag 29 oktober t/m zondag 7 november. Kijk op de site van de Popweek voor het programma. 

LUCAS in de bioscoop – afstudeerproject

LUCAS, die vorige maand nog winnaar werd van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 in de categorie Bands, vertoont volgende week dinsdag 19 oktober zijn afstudeerproject in Cinerama Filmtheater.

Afgelopen zomer heeft hij samen met een poporkest een fantastische show neer mogen zetten in Annabel, waarvan een concertregistratie is gemaakt. Deze is aankomende week eenmalig op het grote doek te bewonderen! Verwacht een energiek, muzikaal spektakel van instrumenten en gezang, om af en toe een beetje bij weg te dromen…

LUCAS in het kort
LUCAS schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes.