LUCAS in de bioscoop – afstudeerproject

LUCAS, die vorige maand nog winnaar werd van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 in de categorie Bands, vertoont volgende week dinsdag 19 oktober zijn afstudeerproject in Cinerama Filmtheater.

Afgelopen zomer heeft hij samen met een poporkest een fantastische show neer mogen zetten in Annabel, waarvan een concertregistratie is gemaakt. Deze is aankomende week eenmalig op het grote doek te bewonderen! Verwacht een energiek, muzikaal spektakel van instrumenten en gezang, om af en toe een beetje bij weg te dromen…

LUCAS in het kort
LUCAS schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes.

Praktische informatie op een rijtje:
Dinsdag 19 oktober
20:30-21:30 uur
Cinerama Filmtheater, Westblaak 18

Tickets verkrijgbaar via deze link.

Music Support: gratis dagprogramma Left Of The Dial festival

Op 14, 15 en 16 oktober vindt het alternatieve showcase festival Left Of The Dial plaats in het centrum van Rotterdam. Op zaterdag de 16de is er een gratis dagprogramma; verdeeld over zeven locaties spelen 20 bands waaronder Nagasaki Swim, Kalaalit Nunaat, Vulva en meer. Neem gerust je vrienden zonder kaartje mee, want dit gedeelte van Left Of The Dial is helemaal gratis! 

 

Left Of The Dial festival
Left Of The Dial biedt de beste nieuwe alternatieve bands aan die een combinatie van (post)punk, garage, shoegaze en noiserock spelen. Ruim 100 acts zullen van 14 t/m 16 oktober spelen in het centrum van Rotterdam. Het festival heeft op zaterdag 16 oktober een gratis dagprogramma aan het festival toegevoegd.

In de line-up van het dagprogramma staan o.a. Dyatlov, Gavran, Hearing Dogs For Deaf People, Kalaallit Nunaat, Nagasaki Swim, Segadeath en VULVA.

Locaties van het dagprogramma:

Bar³

Nieuwe Binnenweg 17

Club Haug
Boompjeskade 11 (beneden aan het water)

De Riddert
Mauritsweg 28

Tiki’s
Hartmansstraat 16A

Café Voorheen Voigt
Bloemkwekersstraat 155

Worm S/ash Gallery
Boomgaardsstraat 69

Bekijk de website van Left Of The Dial voor meer info!