CoronaPOP: het online streaming videoconcert

Niet bij de pakken neerzitten, maar creatief de omstandigheden benaderen. Op initiatief van The Legendary Orchestra of Love organiseren diverse acts op 18 maart een online streaming benefietconcert dat je vanuit huis kunt volgen: CoronaPOP!


Door de maatregelen rondom het Corona virus ligt de culturele sector stil. Evenementen zijn uitgesteld of afgelast tot in ieder geval 6 april. De noodzaak is duidelijk, maar het is natuurlijk wel balen. Gelukkig ontstaan er creatieve initiatieven als alternatief. Zo ook CoronaPOP dat, in samenwerking met Valo Media en Frame Wave studio’s, op woensdag 18 maart georganiseerd wordt.

Jessy Yasmeen, The Legendary Orchestra of Love, WatWatIs en Piece of Pie – The Ultimate Grunge Experience zijn inmiddels bevestigd.

Met dit live streaming-concert wordt er aandacht gevraagd voor de maatregelen die getroffen worden, de medewerkers in de zorg, het Rode Kruis dat zich wereldwijd inzet en voor de evenementenbranche die nu plat ligt.

Meekijken? Coronapop is woensdag 18 maart om 20:00 uur te volgen via coronapop.nl. Support your locals!

CoronaPOP Facebook-event
CoronaPOP website

Meld je aan voor Submit Fest 2020!

Op 23 mei vindt alweer de vierde editie plaats van Submit Fest in Baroeg Rotterdam. Net als voorgaande edities is de organisatie weer op zoek naar Nederlands metal talent voor de selectie van de openingsact van het festival. Bands kunnen zich aanmelden vanaf 12 maart t/m 12 april om kans te maken.

Submit Fest
Submit Fest focust zich op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem, en dus wordt, net als voorgaande jaren, gezocht naar de beste Nederlandse support. De crew van Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie en geeft daarom elke editie ruimte in de line-up aan een opkomende band.

Voor Submit Fest 2020 werden eerder Novelists , LANDMVRKS , Borders , Suasion en 2 YEARS door de organisatie aangekondigd. Binnenkort wordt er nog één naam bekend gemaakt, waarna er nog een spot in de line-up overblijft voor een Nederlandse band.

Aanmelding
Bands kunnen zich aanmelden via info@submitfest.nl. Voor de details en voorwaarden van de aanmelding kan je terecht op www.submitfest.nl