BIRD presents cd-release Tasha’s World

Tacha W_4_med-resBIRD is dé Rotterdamse club voor jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica. Naast eten, drinken en dansen kun je er ook optredens bijwonen van de muzikale smaakmakers van dit moment. Op vrijdag 26 april zal Tasha’s World haar langverwachte derde album, BLCK GLD, presenteren in BIRD.

Natascha Slagtand, a.k.a. Tasha’s World, komt uit een muzikale, Rotterdamse familie. Ze groeide op met soul en jazz, met artiesten als Donny Hathaway, Anita Baker, Billie Holiday, Curtis Mayfield, Ella Fitzgerald en Quincy Jones. Deze invloeden waren al terug te horen op haar debuutalbum, Tasha’s World, dat in 2002 werd uitgebracht. Het album kreeg fantastische reviews en werd zelfs tot één van de beste albums van 2002 uitgeroepen door Blues & Soul en Echoes Magazine. In 2005 verscheen haar tweede album World Domination. Dit album doet zijn naam eer aan, want vanaf dat moment toerde Tasha’s World samen met haar band de hele wereld over.

Na een lange, weloverwogen pauze is deze Rotterdamse soul sistah terug van weggeweest en klaar om haar door jazz en hiphop beïnvloedde zangstijl weer met de wereld te delen. Volwassen, sterk en geraffineerd zijn de woorden die tekenend zijn voor het langverwachte derde album BLCK GLD, dat op 26 april gepresenteerd wordt in BIRD.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 26 april
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur / Zaal open: 20:00 uur
Entree: 10 euro (v.v.k.) / 13 euro (aan de deur

Voor meer informatie bezoek je de website van BIRD.

Nieuwe single en clip uit van The New Shining

Deznew shining549483_507781715924332_907324720_ne week kent de release van de nieuwe single van The New Shining genaamd Do The Right Thing. Het is een eerste single van het nieuwe album, dat ze op dit moment aan het opnemen zijn en die eind van de zomer moet gaan uitkomen. Download de single snel op iTunes of één van de andere online portals!

Hieronder zie je de videoclip van Do The Right Thing. The New Shining heeft deze clip heel bewust écht en klein gehouden. De videoclip is een making of geworden van de documentary die diezelfde dag geschoten is over de band. De locatie is hun studio/oefenruimte waar ze al járen hun ‘right thing’ doen met mensen om hun heen die ze heel dierbaar zijn.

The New Shining – Do The Right Thing

Als je de single downloadt, even een beoordeling of korte recensie geeft op iTunes en dit deelt op je Facebook profiel, dan kun je deze week één van de vier exclusief gedrukte én gesigneerde singles van Do the Right Thing winnen waarvan de coverhoes is ontworpen door Nax!

Bekijk de documentaire hier:

Voor meer informatie bezoek je de website van The New Shining.