Win kaarten voor de cd-release van Tasha’s World in BIRD

natascha slagtandJa, je leest het goed! De Popunie geeft 1×2 kaarten weg voor de cd-release van Tasha’s World in BIRD op 26 april. Je hoeft alleen maar de post op Facebook te sharen en een mailtje te sturen naar francis@popunie.nl met als onderwerpen ‘Tasha’s World’. Wie weet ga jij op 26 april naar de cd-release!

Natascha Slagtand, a.k.a. Tasha’s World, komt uit een muzikale, Rotterdamse familie. Ze groeide op met soul en jazz, met artiesten als Donny Hathaway, Anita Baker, Billie Holiday, Curtis Mayfield, Ella Fitzgerald en Quincy Jones. Deze invloeden waren al terug te horen op haar debuutalbum, Tasha’s World, dat in 2002 werd uitgebracht. Het album kreeg fantastische reviews en werd zelfs tot één van de beste albums van 2002 uitgeroepen door Blues & Soul en Echoes Magazine. In 2005 verscheen haar tweede album World Domination. Dit album doet zijn naam eer aan, want vanaf dat moment toerde Tasha’s World samen met haar band de hele wereld over.

Na een lange, weloverwogen pauze is deze Rotterdamse soul sistah terug van weggeweest en klaar om haar door jazz en hiphop beïnvloedde zangstijl weer met de wereld te delen. Volwassen, sterk en geraffineerd zijn de woorden die tekenend zijn voor het langverwachte derde album BLCK GLD, dat op 26 april gepresenteerd wordt in BIRD.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 26 april
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur / Zaal open: 20:00 uur
Entree: 10 euro (v.v.k.) / 13 euro (aan de deur)

Voor meer informatie bezoek je de website van BIRD.

Reflectionz Eventz & Kickenmusic organiseren concerten in Total Music Schiedam

ziggi flyerA5Reflectionz Eventz & Kickenmusic organiseren in samenwerking met Total Music Schiedam diverse live optredens, waaronder Ziggi Recado, Rass Motivated, Pam Feather, Def Rhymz en nog veel meer!

Desmond Pepperell van Reflectionz Eventz en Winfried Kicken van Kickenmusic besloten augustus 2012 de krachten te bundelen. Beide ondernemers hebben reeds jarenlange ervaring opgebouwd in de muziek organisatie en evenementen branche. Doel en ambitie van Reflectionz Eventz & Kickenmusic is om de livemuziekscène weer te doen herleven in het Rijnmondgebied, die afgelopen tijd flink is afgenomen.

Door de diversiteit aan muziekstijlen, genres en brede programmering wordt er getracht een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

De evenementen die reeds te Totalmusic geboekt zijn:
20 april: Ziggi Recado & the Renaissance band / Rass Motivated & the Essence band
DJ: DJ Mix Master Fader
Presentatie: MC Badmann

4 mei: Def Rhymz, Replay en Ross en Iba
DJ: DJ Mix Master Fader
Presentatie: Big Jay

11 mei: King op Cabo pop Gil Semedo
Voorprogramma: Adam Cruz
DJ’s: Lexes en Arnaldo Soares

25 mei: Frank McComb, bekend van de hit Another Day (Busckshot Lefonque)
Voorprogramma: Pam Feather
Presentatie: Evita Tjon a Ten

1 juni: Mr Z world
Latin and Sons / Nsty Ply
DJ: Walter Coreira

8 juni: Rebelstar
IJzeren Maagden (Iron Maiden Tribute band)

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Reflectionz Eventz & Kickenmusic.