Bermuda Square en Cusack openen nieuwe reeks Rotown College

Rotown College zwarte postertDonderdag 19 september komt Rotown weer met een nieuwe reeks van Rotown College. Een platform voor jonge Rotterdamse bands die hun geluid ten gehore willen brengen.

Op de eerste editie zullen de Rotterdamse indieband Bermuda Square samen met het postpunk trio Cusack de muziek verzorgen.

Cusack heeft laatst een demo gereleased en zal een begin maken aan een reeks optredens in en rond Rotterdam. Hun demo is hier te beluisteren.

Voor Bermuda Square wordt dit voorlopig het laatste optreden. Ze gaan zich de komende tijd vooral richten de hun debuut-album die we mogen verwachten in maart 2014. Hun oude ep is hier te beluisteren.

De entree bij Rotown College is gratis. Support your local scene!

Extra informatie
Datum: Donderdag 19 september
Locatie: Rotown, Nieuwe Binnenweg 17, Rotterdam
Aanvang: 21:30 uur / deur open: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek  je de website van Rotown.

Zesde Popunie Re:VERSION clip online: Special Steve

Special Steve met gastzanger Simon

Special Steve met gastzanger Simon

De Popunie zet in 2013 tien talentvolle Rotterdamse bands in de schijnwerpers door ze een speciale muziekvideo aan te bieden en een optreden. De clips worden opgenomen in het kader van Re:VERSION, een project dat door enthousiaste Rotterdammers al eerder was opgezet om (voornamelijk buitenlandse) bands te filmen in een intieme setting op een bijzondere locatie.

De Popunie heeft in samenspraak de volgende tien Rotterdamse acts geselecteerd, die door Re:VERSION als ‘locals only’ gepresenteerd gaan worden. Namelijk Ming’s Pretty Heroes, Wolf In Loveland, Herrek, The Maydays, Angela Moyra, The Cosmic Carnival, We Sell Guns, Special Steve, Dichter en Ziggi Recado.

Eerdere clips die zijn geschoten staan op onze Popunie Live pagina. Het is nu de beurt aan Special Steve. Normaliter maken ze stevige stoner rock, maar speciaal voor deze video deden ze akoestische sessie in Café de Companje, check hieronder het resultaat.