Album release show MXRCXL in Baroeg

De alternatieve metal act Mxrcxl viert op zondag 4 oktober de release van het nieuwe album All About Tomorrow in Baroeg. Dit feestje wordt gevierd met de alternatieve noise rock van de Eindhovense band SØWT als support.

MXRCXL
Mxrcxl is één van de meest eigenzinnige harde acts met een uniek geluid. Het is geen band in de traditionele zijn van het woord. Het hele concept is gecreëerd door schrijver, zanger en multi-instrumentalist Marcel Jansen. Op 1 januari 2020 is de eerste single van het tweede album All About Tomorrow uitgekomen, getiteld I Love Words More Than You Can Say.

De combinatie van grunge, metal en alternative resulteert in energieke, rauwe shows, waarin persoonlijke en duistere nummers centraal staan. Na de release van het goed ontvangen debuutalbum In Alarm in 2016 volgden drie Europese tournees evenals talloze club- en festivalshows en support.

Tickets voor de release show in Baroeg zijn verkrijgbaar via deze link. Let op! er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar dus wees er snel bij!

Extra Informatie

Datum: 4 oktober 2020
Tijd: 15:00
Locatie: Baroeg, Spinozaweg 300, 3076 ET Rotterdam
Tickets:  €10 / €15 (incl. vinyl/cd)
FB-event

Volg Mxrcxl op Instagram, Facebook , YouTube, Bandcamp en Spotify

Jouw 4 minutes of fame tijdens X-Posure: Open Podium

Ken of ben jij iemand die graag zijn talent aan het grote publiek wilt laten zien? De Stadsgehoorzaal in Vlaardingen organiseert op zaterdag 7 november in samenwerking met poppodium De Kroepoekfabriek de eerste editie van het X-Posure: Open Podium! Talentvolle artiesten uit Vlaardingen en omstreken zijn uitgenodigd om de stad kennis te laten maken met zijn of haar talent. Meld je nu aan als deelnemer!
X-Posure: Open Podium
Met de komst van het X-Posure: Open Podium hopen De Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal jong talent nog meer mogelijkheden te bieden om zich te ontwikkelen in en buiten Vlaardingen. Buiten dat de acts volledig ondersteund worden door professioneel licht en geluid, worden er ook foto’s en video-opnames gemaakt.

Tijdens het open podium bestaat ook de kans dat je aangesproken wordt door iemand van De Kroepoekfabriek die potentie ziet in jou en jouw act. De volgende stap? Jezelf verder ontwikkelen tijdens X-Posure in De Kroepoekfabriek!

Meedoen
Talenten tussen de 6 en 116 jaar binnen allerlei verschillende disciplines zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Of je nu een instrument speelt, zingt, rapt, danst, poëzie schrijft of een ster bent in cabaret; iedereen heeft de kans om zijn of haar ‘4 Minutes of Fame’ te pakken op het grote podium! De spelregels en het inschrijfformulier zijn hier te vinden. De kaartverkoop start op 14 oktober.

X-Posure
Het showcasefestival X-Posure van De Kroepoekfabriek is alweer een aantal jaar een groot succes; jonge podiumkunstenaars uit de hele regio hebben deelgenomen aan workshops en masterclasses en mochten uiteindelijk met een showcase in het Vlaardingse podium laten zien wat ze geleerd hebben. Na deelname aan het traject zijn een aantal acts inmiddels geboekt om te spelen op verschillende plekken in en buiten de stad!