Zaterdag a.s. Popunie Radio #6 met co-host Joost Wander!

Op zaterdag 28 april kun je lekker uitbrakken van Koningsdag met Popunie Radio! Dit keer met co-host Joost Wander, die vorig jaar de Publieksprijs van de Sena Grote Prijs Van Rotterdam (Singer/Songwriter) won.

Zjantal zal samen met hem het programma presenteren. Verwacht weer nieuwe Rotterdamse releases en concert-tips voor de maand mei. We gaan het o.a. hebben over het nieuwe album van Joost.

Zet jezelf op aanwezig bij het Facebook-event, want in dit event wordt de livestream en de playlist gedeeld! Of tune in op zaterdag 10 maart om 14.00 via www.operator-radio.com

Benieuwd wat er de voorgaande keren is gedraaid? Volg onze playlists op Spotify.

Beluister hier de playlist van vorige keer:

Investeer in Talent: Modji

Wanneer je als band een schat aan diverse muzikale achtergronden combineert, ontstaan er ritmes en ideeën die gaandeweg op een natuurlijke manier voor muzikale uitspattingen zorgen. Het gevoel, de ritmes en de energie van alle bandleden creëren een gevoel van openbaring: een ‘Epifania’.

Deze beleving wil de Rotterdamse band Modji graag met iedereen delen door middel van hun debuutalbum Epifania. Dat kunnen zij niet alleen, en daarom vragen ze om hun te steunen. Bekijk hun verhaal in onderstaand filmpje.

 

Voor meer informatie over het project, hoe je kunt bijdragen en de tegenprestaties kijk je op de speciale VoorDeKunst pagina.