X-posure 2021 in de kroepoekfabriek gaat door

Het talentontwikkelingstraject X-Posure vindt ieder jaar plaats, wat op dit moment in de huidige vorm helaas geen optie is. Maar De Kroepoekfabriek heeft een alternatief gevonden om het showcasefestival tóch door te laten gaan en zo jong talent in deze moeilijke tijd te kunnen begeleiden en ondersteunen! Deelnemers kunnen zich tot en met 11 februari inschrijven voor het traject wat dit voorjaar van start gaat!

X-Posure 2021
Vorig jaar heeft X-Posure door de aanhoudende coronacrisis het anders ingevuld zodat het showcasefestival op een veilige, leuke manier toch door kon gaan. Ook dit jaar zal X-Posure op deze manier plaatsvinden.

In plaats van een optreden tijdens het X-Posure showcasefestival zorgt De Kroepoekfabriek er voor dat jonge, ambitieuze artiesten naar huis gaan met een professionele presskit zodat zij, zodra het weer mag, zichzelf goed in de kijker kunnen spelen en straks volledig voorbereid het podium kunnen betreden.

Wat is X-Posure?
X-Posure is een showcasefestival voor podiumkunstenaars binnen verschillende disciplines. Tijdens X-Posure gaat De Kroepoekfabriek met verschillende acts aan de slag, krijgen zij advies van professionals én treden zij normaliter op tijdens een showcase waar sleutelfiguren uit de culturele sector bij aanwezig zijn.

Denk aan scouts van festivals, podia en andere organisaties die deze acts misschien wel willen laten optreden in hun zaal of acts willen scouten voor een traject wat hen nog een stapje verder brengt. Het kan zomaar zijn dat X-Posure voor deze acts een springplank is naar een grotere talentencompetitie zoals De Grote Prijs of de Popronde. Een aantal deelnemers van X-Posure ging hen al voor!

Je kunt je inschrijven voor X-Posure 2021 tot en met donderdag 11 februari via
https://kroepoekfabriek.nl/x-posure/

From CAPS with love

FROM CAPS WITH LOVE is het online Valentijnfestival van CAPSLOC. Een muzikaal kadootje met regionaal toptalent en gevestigde namen waar je thuis voor kunt blijven. Het online festival is a.s. zaterdag 13 februari gratis te streamen.

Line-up
De line-up bestaat uit vier talentvolle acts; Max Horák, Mister Personal, Dragonfruit en Flip Noorman.

Max Horák – Explosief, energiek en catchy: dat is de muziek van Max Horák. Euforische gitaarnoten, een rauwe stem en melodieën die voor de rest van de week niet meer uit je hoofd gaan.

Mister Personal – Deze rapper en creatieve duizendpoot is een echte Capellenaar en brengt een gezonde combinatie van funk, jazz, soul en rijmschema’s in een gouden 90’s vibe.

Dragonfruit – Geboren uit liefde voor sample-hiphop en neo-soul. Dat is de basis van de Rotterdamse alt-R&B-band Dragonfruit. Maken ze de soundscape van je meest soulvolle dromen? Luister zelf!

Flip Noorman – Rijzende ster in de poëtische Nederlandstalige muziek. Zijn afgelopen voorstelling ‘Amor Fati’ werd een van de beste theatrale thuis-kijk ervaringen genoemd in Coronatijd. Met zijn hommage aan Leonard Cohen, speelde hij een uitverkochte tournee in Nederland. Vandaag speelt hij samen met gitarist Jorn ten Hoopen een aantal van zijn duister romantische liedjes.

Stream link
Klik hier voor de stream link: CAPSLOC Vimeo