WORM zoekt bedrijfsleider (m/v)

WORM RdamWORM is op zoek naar een bedrijfsleider voor 40 uur per week. De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor het optimaal draaien van de publiekskant van de organisatie tijdens evenementen en verhuringen.

Daarnaast gaat WORM een professionele horeca opzetten met terras en eventueel eten en zijn ze op zoek naar iemand die mee kan en wil denken over de invulling van dit nieuwe concept. Ze zoeken een betrokken medewerker die affiniteit heeft met de programmering binnen WORM. De baan betreft 40 uur in de week. Plannen en organiseren behoren tot je kwaliteiten en je bent in staat teams aan te sturen. Je hebt een groot verantwoordelijkheid gevoel en ervaring in de horeca.

worm_0-550-300

De vacature bestaat uit de volgende onderdelen:

Horeca:
– Inkoop, voorraad beheer, budget beheer.
Beheer, Sheriff
– Diensten draaien.
– De financiële afhandeling van de avonden. Borderellen tellen, kassa’s opmaken en voorbereiden.

Personeel:
– Inroosteren medewerkers, horeca, kaartverkoop en schoonmaakpersoneel.
– Instrueren/coachen en inwerken nieuwe krachten en huidige personeel/vrijwilligers.

Onderhoud:
Klein onderhoud, signaleren en adviseren van investeringen en/of vervangingen van publieks- of horeca gerelateerde onderdelen van het pand.

  • Mensen in het bezit van een SVH/BHV diploma hebben de voorkeur.
  • Woonachtig in Rotterdam heeft de voorkeur.
  • Ervaring in de horeca is een vereiste.

Sluitingsdatum 21 oktober 2013

Via : Chris Stoop / 010-4767832 / chris@worm.org

Voor meer informatie bezoek je de website van WORM.

Tweede editie Save Our Souls op V11/Tinto

save our soulsssNa een succesvolle eerste editie van Save Our Souls, een samenwerking tussen Cortonville en V11/Tinto, vindt op zaterdag 2 november het vervolg plaats.

Ook dit keer is het legendarische rode lichtschip de locatie van Save Our Souls. V11/Timto is voor een middag en avond gevuld met optredens van bijzondere artiesten, dj’s en niet alledaags vertier. Zo vinden er op het intieme podium optredens plaats van het garage/grunge/blues duo Blackboxred en de Utrechtse singer/songwriter Bart van der Lee, terwijl Dave von Raven (The Kik), Ari Deelder en GoGoMania vanachter de draaitafels van zich laten horen.

BlackboxRed is hard, grunge, sexy en dansbaar. Dit boy/girl duo blaast met gitaar, drums en synthesizers door iedere zaal; een rauwe combinatie van dansbare grunge, blues en electro. Met debuut ep Battle The Sparrows op zak, mocht het tweetal zich in eigen land als opwarmer voor Claw Boys Claw presenteren en werd er intensief getourd in het buitenland. Inmiddels staat het eerste volwaardige album, The Gunner and the Ghost, op het punt van verschijnen en zijn de verwachtingen hoog… heel hoog! Geïnspireerd door: The Dead Weather, Crystal Castles en The Joy Formadible.

Singer/songwriter Bart van der Lee brengt zijn boodschap veelal puur, melancholisch en donker, waarbij zijn typerende rauwe stemgeluid het meest opvalt. Een vergelijking met muzikale helden als Nick Cave, Mark Lanegan en Leonard Cohen is dan ook snel gelegd. Een oplettende kijker kon Van der Lee aanschouwen in een uitzending van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Momenteel presenteert hij zich echter met zijn recentelijke verschenen album Ballads For The Heathens Or Dying.

Voor wie aan liveoptredens en dj-draaikunsten nog niet genoeg heeft, beschikt Save Our Souls nog over voldoende extra ingrediënten voor een onvergetelijke middag en avond. Wat dacht je bijvoorbeeld van armworstelen voor vrouwen, een expositie van Amerikaanse muscle cars door Pietersen US Cars & Bikes, een heerlijke Spaans/Portugese tapasmaaltijd of een varende hot tub, waarmee je in de wateren van de Rotterdamse haven heerlijk kunt ontspannen… Save Our Souls; een korte vakantie in eigen land!

Extra informatie
Wanneer: Zaterdag 2 november
Waar: V11/Tinto (het rode lichtschip in de Wijnhaven (achter Maritiem Museum, tegenover Wijnhaven 101))
Aanvang: 15:00 uur (einde: 01:30 uur)
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Cortonville en de webiste van Tinto. Meer weten over V11/Tinto? Lees dan hier het interview!