Nieuwe editie Run The Trap met lokale helden in WORM

hucciDe organisatie van Run The Trap is weer terug met ditmaal de zesde editie. Na vijf succesvolle edities hebben ze alsnog besloten om voorlopig in WORM te blijven en niet naar een grotere locatie te gaan. Deze editie is niemand minder dan Hucci voor het eerst in Nederland en staan er naast hem een aantal lokale helden op het programma.

HUCCI (UK): Waarschijnlijk zal bijna iedereen deze naam onderhand wel kennen. Hucci is waarschijnlijk de grootste underground trap artiest uit de scene en stijgt nog steeds enorm. Straight uit de UK heeft dit grote talent inmiddels al een kleine 200.000 Soundcloud fans en heeft hij ook al 100.000 fans op Facebook. Met hits zoals Ball So Hard (ft. Stööki Sound), Hustle, House Party en meer is hij op dit moment bekend.

JAMAL (Rotterdam): JAMAL is de alter ego van Jelmer Rotteveel. Deze artiest heeft al in Los Angeles gedraaid met grote namen uit de trap wereld en artiesten zoals Carnage en Borgore zijn groot fan van zijn sounds. Zijn remixes van o.a. Rihanna en Keys N Krates zijn veelal geliefd bij het underground publiek. Zijn motto: THUGS x GUNS x BITCHES.

BLVCK (Rotterdam): BLVCK is een groot talent in de Rotterdamse trap scene en is hard op weg om een bekende in binnen- en buitenland te worden. Zijn stijl is zeer donker en zijn producties en mixen zijn daarom te betitelen als “dark trap”.

Dread Pitt (Rotterdam): Dread Pitt is de nieuwste resident dj bij Run The Trap. Zijn stijl varieert van voornamelijk trap en hiphop, maar kan ook harder draaien wanneer dat nodig is.

San Holo (Zoetermeer): Regelrecht uit Zoetermeer a.k.a. “zoetje” of “sweet lake city” komt deze artiest en hij heeft uitstekende producties. Zo werden maar liefst drie remixes van hem gedraaid in de TWRKV5 mix bij Diplo & Friends voor BBC Radio 1xtra, waaronder de remix van The Next Episode. Hij is inmiddels al zo bekend dat hij is aangeklaagd door Disney vanwege copyright issues.

MC Don De Baron (Rotterdam): De hele avond zal onder gesproken aanvoering zijn van MC Don De Baron, onder andere bekend van hiphopgroep NoizBoiz. Wie kent hem niet? Overal in Rotterdam en omgeving is deze top mc bekend en hij heeft dan ook in elke club wel gestaan. Inmiddels een vaste waarde bij de Run The Trap avonden.

Extra informatie
Datum: vrijdag 3 oktober
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71, Rotterdam
Aanvang: 25:55 uur
Entree: zie hier

Nodig hier je vrienden uit via Facebook en voor meer informatie bezoek je de website van WORM.

Sommerhus tekent bij QuiteQuiet Records

somerusssHet singer/songwriterduo Sommerhus tekent bij QuiteQuiet Records. Het jongste en stilste platenlabel van Nederland brengt in eerste instantie de titelloze debuut-cd opnieuw uit. Na Nancy Brick is Sommerhus de tweede act die zich bij het label aansluit.

Karakteristiek voor Sommerhus is de ingetogen melancholie en de lef om te spelen met stilte. Het publiek krijgt ruimschoots de tijd zich in te leven en mee te gaan in de wonderschone melodieën. Op het titelloze debuutalbum kiest Sommerhus voor een verstilde route, een begaanbare weg met verrassende zijpaden. Ontroering met een glimlach en vol hoop. Gegoten in een muzikaal minimalisme dat live, vooral in kleine setting het beste tot zijn recht komt.

QuiteQuiet Records is een nieuw platenlabel dat de stilte in en rondom muziek omarmt. Het label brengt lp’s en cd’s op de markt die alle aandacht verdienen, volledig gericht op de breekbaarheid en intimiteit van de muziek. Met artiesten die de longen uit hun lijf fluisteren. Voor een passievol publiek dat muisstil luistert.

QuiteQuiet Records maakt onderdeel uit van QuiteQuiet: luisteravonden in Delft, Gouda, Leiden en Rotterdam. Op de podia stonden onder meer awkward i, Kim Janssen, Frédérique Spigt, Case Mayfield, Spinvis, Tim Akkerman, Roosbeef, I am Oak, Maaike Ouboter en vele andere bekende en minder bekende singer/songwriters. (Lees hier het interview met Hans van QuiteQuiet).

Benieuwd hoe de debuut-cd van Sommerhus klinkt? Onze recensent vertelt over haar bevindingen. Lees de recensie hier. Album kopen? Dan kan hier.

Voor meer informatie bezoek je de website van Sommerhus of de website van QuiteQuiet.