Videoclip voor Giels & RMB

b134bda70a2c8b2080e16c5b18484a24Giels & RMB is druk bezig de laatste hand te leggen aan hun tape Steen, Papier, Schaar. De heren hebben een videoclip uitgebracht van het nummer van Doe Me Ding.

De video werd door 010fitted geschoten. Steen, Papier, Schaar zal eind van de zomer uitkomen.

Giels & RMB – Doe Me Ding

Giels & RMB zijn te volgen op Twitter onder de naam @gielsmusic en @rmb3027.

Lazey

lazeyLazey ep
cd-ep
hiphop

Lazey is wat ze noemen een doodnormale jongen met een voorliefde voor hiphop. Hij houdt niet van “stoere” praatjes en dat is goed terug te horen in de teksten die hij schrijft. Zijn teksten gaan over de alledaagse dingen en zijn een weerspiegeling van wat hij meemaakt in het dagelijkse leven. Zijn ep opent met het nummer Ik Ben, een nummer waarin hij zich als mc voorstelt aan de luisteraar. Hij verhaalt over zijn ervaring als wietroker en het effect ervan op het creatieve proces als tekstschrijver. Zijn teksten zitten strak in de maat en daarmee brengt hij met Ik Ben een veelbelovende openingstrack voor de rest van de ep.

Lazey – Ik Ben

Lazey ep heeft naarmate hij vordert geen echte hoogtepunten. De nummers hebben allemaal een zelfde soort van luiheid over zich heen hangen. Iets wat goed overeenkomt met zijn mc naam Lazey en doet denken aan hoe hij zich voorstelde in zijn openingsnummer Ik Ben. Zijn stijl, de teksten en beats zijn een goed gevormd geheel en laten zien dat deze ep is ontstaan vanuit zeer kundig conceptueel denken. Ook laat hij horen grote kennis van de klassiekers te hebben, want met enige regelmaat maakt hij toespelingen op grote voorbeelden als Opgezwolle en Delic als beatmakers. Alles bij elkaar een leuke ep die de moeite waard is om lekker naar te luisteren!

Jeroen Loeve