Two Eighty Five Bookings viert éénjarig bestaan in De Kroepoekfabriek

10838180_575305495945289_8014344613492803585_oDeze maand bestaat Two Eighty Five Bookings alweer één jaar en dat moet uiteraard gevierd worden! Dat doen ze met de bands waarmee het een jaar geleden begon, op de plek waar het begon en dus staat daarom aanstaande zaterdag 30 april De Kroepoekfabriek te Vlaardingen geheel in het teken van Two Eighty Five Bookings.

Om 20.30 uur gaan de deuren open en na een klein welkom om 21.00 uur start de eerste band; allemaal hard, rauw en heerlijk vuig!

Het programma van de avond is als volgt:
21.05 – 21.30: Flat Iron (in your face rock)
21.50 – 22.20: Standup ’69 (noisy indie spacerock)
22.40 – 23.10: An Evening With Knives (post-metal met psychedelische invloeden)
23.30 – 0.00: De Dood (Nederlandstalige punkrock/trashpunk)
0.20 – 1.00: SiMÓN (post-metal / sludge)

Kijk voor de volledige programma omschrijving hier.

Extra informatie
Datum: zaterdag 30 april
Locatie: De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen
Aanvang: 20.30 uur
Entree: gratis
Facebookevent

Investeer in Talent: Bongomatik

2VZQ66axlCYgvnC7Bongomatik is druk bezig met het project The Bongomatik Calendar. Hierbij brengen ze al sinds mei 2015 elke maand een nieuwe single mét videoclip uit. Om de laatste fase van dit project goed af te kunnen ronden heeft de band nu jullie hulp nodig!

In mei 2016 komt de laatste, 12e single en clip, uit en is de kalender rond. Ze willen dit project afsluiten door het uitbrengen van al deze fantastische nummers op cd én op Vinyl. Dit wordt dan alweer het derde Bongomatik album, maar wel het eerste op vinyl!

De productie hebben ze tot nu toe helemaal in eigen hand gehouden en zelf bekostigd. Dus zowel de audio-opnames, de mix en de videoclips zijn geheel ‘handmade and handpayed’ door Bongomatik. En natuurlijk zijn alle clips op hun YouTube kanaal te bekijken en/of via Spotify te beluisteren.

Voor de laatste stap van dit project, het uitbrengen van het album op cd én vinyl, hebben ze nu jullie hulp hard nodig.

Ze hebben tot nu toe alles zelf kunnen financieren, maar de kosten voor het uitbrengen van het album (het persen, het maken van bijhorende foto’s, het ontwerp van de hoes en de kosten voor Buma/Stemra) lopen aardig op. Hiervoor hebben ze meer geld nodig dan wat er nu op hun bankrekening staat…

Crowdfunding
Jullie kunnen Bongomatik hierbij helpen door via Voor De Kunst te investeren in dit project.
 Elke cent die ze via jullie support krijgen wordt gebruikt om het nieuwe album op topniveau te realiseren. Als reward voor de ondersteuning van deze laatste stap krijgen donateurs de cd, de lp, een handgedrukt Bongomatik T-shirt of één van hun vele andere beloningen. Voor alle mogelijke tegenprestaties bezoek je hun donatie pagina op het Voor De Kunst platform.

Natuurlijk kun je deze actie ook gewoon zien als een ‘pre-order’ waarbij je het nieuwe album op cd of vinyl nog vóór de officiële release op je deurmat binnen krijgt!

Optredens
Om de release van Bongomatik’s derd album te vieren, zal de band na de zomer een aantal cd-presentatie concerten geven. Ze gaan er in ieder geval een knallend feest van maken en hopen dat jullie dat met hun mee willen gaan beleven!

Bongomatik via crowdfundingsplatform Voor De Kunst steunen kan hier. Volg de band hier op Facebook en hier op Twitter.