De Kroepoekfabriek zoekt archiefmateriaal voor 10-jarig bestaan

De Kroepoekfabriek in Vlaardingen viert in september 2021 haar 10-jarig bestaan en werkt onder andere aan een documentaire. In dat kader is het poppodium hard op zoek naar archiefmateriaal door de jaren heen van de bezoekers zelf. Zwerft er op jouw laptop, tablet, telefoon of externe HD nog een gouden herinnering of beschamende opname rond? Stuur het op of breng het langs!


Jubileum
Het 10-jarig bestaan van het Vlaardingse poppodium staat voor deur. Als de situatie het toelaat en er afscheid is genomen van de maatregelen, zal dit natuurlijk op gepaste wijze gevierd worden met een mooi programma. Maar, maatregelen of niet, er wordt sowieso gewerkt aan een documentaire. Voor het maken van de documentaire is De Kroepoekfabriek in zee gegaan met een documentairemaker uit de regio, Mink Lammertink. Het belooft een ode te worden aan de live-ervaring die momenteel door velen nog zo gemist wordt.

Voor de film is het podium nu op zoek naar filmpjes gemaakt door de bezoekers zelf door de jaren heen. Of het nu gefilmd is met een mobiele telefoon, een fotocamera of iets professionelers: De Kroepoekfabriek verwelkomt alles!

Stuur jouw materiaal op
Met behulp van WeTransfer, de bekende website en app, kan je gemakkelijk veel en grote bestanden veilig versturen via een downloadlink. Nadat je de bestanden hebt geüpload, kan je ze direct versturen. WeTransfer is veilig te gebruiken voor op je smartphone en browser en werkt efficiënt. Het materiaal kan gestuurd worden aan info@kroepoekfabriek.nl. Een andere mogelijkheid is het appen van je video’s naar De Kroepoekfabriek. Stuur je materiaal naar +31104455580. En let op: de +31 is verplicht.

Ook kan je het materiaal fysiek overhandigen in De Kroepoekfabriek zelf. Tijdens kantooruren kan je je materiaal langsbrengen, bijvoorbeeld op een usb-stick. De bestanden zullen dan overgezet worden en de datadrager kan daarna gewoon weer meegenomen worden. Je kan De Kroepoekfabriek bezoeken op Kon. Wilhelminahaven ZZ 2a in Vlaardingen, vlakbij metrostation Vlaardingen Centrum.

Music Support: Finale Levels Music League Seizoen 1

De Levels Music League is de muziekcompetitie waarbij vier teams zich van hun beste kant laten zien doormiddel van passie, strijd en samenwerking. Op zondag 25 april streamt Levels om 16:00 de finale van het eerste seizoen Levels Music League, live vanaf hun YouTube kanaal!

Teams

De vier teams die met elkaar de strijd aangaan zijn:

NSE
NewSelfEducated (NSE) is een collectief dat draait om Amerikaanse hiphop en bestaat uit artiesten die niet bang zijn om te laten zien wat ze kunnen. Het NSE team van dit Levels seizoen bestaat uit vijf Engelstalige en één Nederlandstalige rapper. Het team heeft een interessante dynamiek en verwacht voor veel spanning te zorgen in de finale.

GOAT
GOAT staat voor: The Greatest of All Time. Niet omdat zij zichzelf de beste vinden, maar omdat zij geloven dat iedereen het beste uit zich zelf kan halen. Iedereen heeft een verborgen passie of talent en zij willen jou aansporen de beste versie van jezelf te zijn en te blijven! Zij willen de content zo modern mogelijk presenteren en door middel van een unieke selectie aan artiesten ervoor zorgen dat je enorm veel kijkplezier hebt tijdens de finale!

AKATSUKI
Akatsuki staat voor uniek zijn. Het team bestaat uit zes leden met ieder zijn eigen stijl en kracht. Individueel heeft ieder zijn eigen “lekker-zichzelf-mentaliteit”. Op deze manier laat het team zien hoe verschillend ieder zijn eigen perspectief is ten op zicht van hun manier van creativiteit uitten.

CULT NORTH
Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op het ontwikkelen van ‘passie’ onder de jonge inwoners van Rotterdam. Cult North formuleert een verscheidenheid aan activiteiten om deze kwetsbare doelgroep actief te inspireren om hun eigen artistieke en/of sportieve activiteiten te ontwikkelen. Met hun creatieve en open kijk op maatschappelijke kwesties is Cult North daarom een onmisbare aanvulling in deze finale.

Bekijk hier alvast een promovideo in aanloop naar de finale op zondag.