Talentshow Music Madness in RAAF

music raafAmplifying Talents presenteert Music Madness in RAAF. Music Madness is een talentshow voor muzikanten die muziek maken in de genres: pop, alternative, hiphop, instrumental, rock, singer/songwriter en indie.

De line up is bekend en bestaat uit: Jaskelis, The Sidelines, David Cook Fingerstyle, Serial Tendency, Falcon T en The Hearted. Van de zes acts maken er drie kans op één van de volgende prijzen: een audio opname, een videoclip of een photoshoot.

Kom en steun deze artiesten onder het genot van een lekker hapje en/of een drankje bij RAAF.

Extra informatie
Datum: vrijdag 6 juni
Locatie: RAAF, Hillelaan 19, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur (diner vanaf 17:30 uur)
Entree: 2 euro

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van RAAF.

Outlook Festival Launch Party in WORM

outlook21 juni is het tijd voor alweer de vierde editie van Bass Odyssey. Voor de komende editie is Bass Odyssey de samenwerking aangegaan met het Outlook Festival, dat plaatsvindt van 3 t/m 7 september 2014 in Kroatië. Bass Odyssey host de officiële Outlook Festival Launch Party in WORM.

Outlook Festival staat bekend om zijn vibe en de grote hoeveelheid goede artiesten, bass influenced muziek en het lekkere weer, dat over het algemeen een stuk prettiger is dan hier in Rotterdam. Maar waarom zou je wachten tot begin september? Meer info over de Outlook line-up vind je hier.

Op 21 juni wordt in Rotterdam het Outlook Festival ingeluid met special guests: Moresounds (Cosmic Bridge/Astrophonica) en TMSV (Box Clever/Artikal).

Daarnaast in de grote zaal de volgende Bass Odyssey residents: Jahua (Hybrid Kids/Bass Odyssey), Atiq (Mindtrick Records/Bass Odyssey), Dagger DX (Los Bangeles/Bass Odyssey) en de winnaar van de dj contest. Jawel, je maakt kans om tijdens deze editie zelf achter de decks te staan. Zie je jezelf wel draaien in de grote zaal van WORM? Doe dan het volgende:

1. Maak een mix van max. 30 min
2. Geef je mix een naam volgens het volgende format: Bass Odyssey: Outlook Festival Launch Party – DJ Contest – *je eigen dj naam* (Format is verplicht!)
3. Upload de set op je eigen Soundcloud of Mixcloud
4. Deel ‘m via de Facebook pagina

Uit alle inzendingen kiest de Bass Odyssey jury de vijf beste inzendingen die gebundeld op de Facebook pagina worden geplaatst. Uit deze vijf beslist het publiek vervolgens wie ze het liefst op de volgende Bass Odyssey zien draaien.

Deze Bass Odyssey is The Beatmakers Union weer aanwezig. Voorafgaand aan het feest zullen zij een beatsessie verzorgen. Hierbij gaan een aantal producers de uitdaging aan om in korte tijd een track te bouwen met een toegewezen sample. De sessie vindt plaats van 20:00 tot 23:00. uur De entree hiervoor is gratis.

Na de beatsessie kun je in de kleine zaal chillen en dansen op de sounds van: Subsequent (ANUS Records), The Soul Pilot (TBMU/Bass Odyssey), Panda Lassow (ANUS Records/TBMU/Bass Odyssey), Ruwedata (Lowriders Collective/Bass Odyssey), Creative (Progressive Intelligence/Bass Odyssey) en The Beatmakers Union.