Sunday Music Lounge met Stanley Alejandro Clementina en Tamara Nivillac

stanleyyyMuzikale duizendpoot Stanley Alejandro Clementina (1974) alias Pure The Artist, brengt tijdens de Sunday Music Lounge niets anders dan pure muziek ter gehore. Honderd procent recht uit het hart. Zijn muziekstijl varieert van R&B en soul tot funk.

Pure dankt zijn muzikaliteit aan zijn Caribische achtergrond. Geboren op Curaçao, werd het zingen hem met de paplepel ingegoten. Bovendien speelde hij als kleine jongen gitaar en drums. Op zijn tiende nam hij zijn eerst eigen compositie op: Dia Kristu Bini, een gospelnummer. Sindsdien heeft Pure de muziek nooit meer losgelaten. Eenmaal in Nederland speelde hij in diverse pop-, soul- en rockbands. Pure maakte deel uit van één van de eerste Nederlandse R&B-bands: Black Flava. Intussen rondde hij een opleiding basgitaar en zang aan het Rotterdamse Conservatorium af. Zijn muzikaal talent is in 2012 bestempeld met de Grote Prijs van Zuid-Holland, een prijs voor talentvolle bands en acts.

Bekijk Pure The Artist live:

Pure The Artist – Deja Vu (live in Paard van Troje)

Elke maand neemt een artiest een opkomend talent mee naar de Sunday Music Lounge. Aan de zijde van Stanley staat in deze editie Tamara Nivillac. Tamara is een Curaçaose zangeres en maakt deel uit van de Rootsriders. Ze won in 2003 Curaçao Talents. Haar eerste single heet Gosa en deze zal ze live ten gehore brengen tijdens deze laatste Sunday Music Lounge van het seizoen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Stanley.

Tamara Nivillac – Gosa

Extra informatie
Datum: zondag 18 mei
Locatie: Maaspodium, St. Jobsweg 3, Rotterdam
Aanvang: 16:00 uur
Entree: zie hier

Voor meer informatie bezoek je de website van het Maaspodium en de website van Pure The Artist.

Videoclip en single presentatie voor Bregje Sanne Lacourt

bregjesanneMelancholie, levensvreugde en zelfspot gaan hand in hand bij Bregje Sanne. Tot in detail beschrijft de zangeres haar leven, zonder het allemaal té serieus te nemen. Muzikaal put Bregje Sanne uit een bron die je weinig ziet in Nederland. De mix van country, folk en blues voelt heel erg Amerikaans en is op een subtiele manier heel erg catchy. Nashville, maar dan niet (uit) Nashville.

Als voorbode van het upcoming album The Keeper Of Changing Winds, waarvan de release plaatsvindt in het najaar, moest daar natuurlijk een fantastische clip bij worden gemaakt. De clip is gemaakt door Sasha Ivantic (bekend van Mark Lotterman).

De single en album zijn gemixt in San Francisco door John Vanderslice, Tiny Telephone Studio en gemastered door Tammo Kersbergen bekend van I am Oak.

Bregje Sanne Lacourt – U Don’t Know

U Don’t Know is nu te beluisteren via Spotify en binnenkort te koop op onder andere iTunes.

Bregje Sanne Lacourt presenteert op vrijdag 23 mei haar single tijdens Le Café Musical in ’t Halve Maatje (Rotterdam). Hier wil je zeker bij zijn!

Extra informatie single presentatie
Datum: vrijdag 23 mei
Locatie: ’t Halve Maatje, Kleiweg 325, Rotterdam
Aanvang: 18:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Bregje Sanne Lacourt.

Le Café Musical wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.