Stukafest presenteert in februari Stukafest TV

Stukafest presenteert dit jaar een digitaal concept van het studentenfestival: StukaFest TV. Elke vrijdag kan je online meegenieten van een nieuwe editie gericht op verschillende steden. Op vrijdag 19 februari zijn Rotterdam, Leeuwarden en Utrecht samen online aan de beurt!

Stukafest TV
Traditioneel is Stukafest een festival waar bezoekers hun eigen culturele route kunnen uitstippelen, door te kiezen tussen verschillende artiesten die optreden in verschillende studentenkamers in Rotterdam. De aanwezigen gaan in drie rondes van de ene kamer naar de andere. Voor dit jubileum jaar geeft Stukafest je de vrijheid om je eigen digitale pad te kiezen.

Binnen StukafestTV kunnen kijkers schakelen tussen de drie steden om zo jouw favoriete acts te kunnen bekijken in drie rondes. Op vrijdag 19 februari doe je dat niet alleen in Rotterdam, maar ook Utrecht en Leeuwarden. Zo garandeert Stukafest toch de unieke beleving van een festival in studentenkamers, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Programma
Hoewel het festival er dit jaar een beetje anders uitziet, houden ze de diversiteit bij de acts vast. Op de avond zelf zullen er in totaal negen artiesten zijn en Stukafest Rotterdam presenteert drie van deze voorstellingen, waaronder dans, muziek en film.

Tijdens de dansvoorstelling presenteren ze Joan Ferré, een Spaanse hedendaagse danser die zijn nieuwste project “Go ask the river” zal uitvoeren.

Voor film is het aan Daphne de Haas, met ‘Welkom in Nederland’, een documentaire over identiteit en vertegenwoordiging.

En dan natuurlijk muziek, waar je voor het laatste optreden meegenomen wordt in de wereld van de Rotterdamse Alison Jutta.
Tickets
Dit jaar worden de tickets verkocht met het ‘pay-what-you-can’  systeem om zo de culturele en evenementensector in deze moeilijke omstandigheden te ondersteunen en zo ook een betaalbare digitale ervaring voor de kijkers aan te bieden. Daarom variëren de ticketprijzen tussen de € 2,70 en € 50, -.

Er is ook een passe-partout beschikbaar voor €15,-,  die je wekelijks toegang geeft tot de verschillende stadsedities.

Koop hier je tickets!

Extra informatie

Datum: Vrijdag 19 februari
Locatie: Online
Entree: Vanaf € 2,70

Volg Stukafest op Facebook en Instagram.

Vlaardingse kroegen gezocht voor online muziekfestival Rock around the Avondklok

Er wordt in Vlaardingen een online muziek festival opgezet, met lokale muzikanten, vanuit de Vlaardingse kroegen en podia. Alle kroegen uit heel Vlaardingen, die gek zijn op het programmeren van livemuziek, kunnen zich tot en met zondag 7 februari aanmelden om mee te doen aan het online muziekfestival Rock Around The Avondklok.

Met Rock Around The Avondklok worden muziekliefhebbers meegenomen op een virtuele kroegentocht met optredens van lokale artiesten.

In elke geselecteerde kroeg wordt een professionele (Vlaardingse) artiest geboekt, waar een aantal nummers mee wordt opgenomen. Het gaat hierbij om beroepsmusici die van optredens, schrijven en produceren (vrijwel volledig) afhankelijk zijn in hun inkomen en optreden met eigen werk.

Tijdens de livestream op 18 februari (onder voorbehoud) worden deze opnames getoond afgewisseld met interviews. De opnames worden uiteraard coronaproof gedaan en met medeweten van de gemeente. Er is een passende vergoeding voor het gebruik van de kroeg.

Uit alle aanmeldingen worden uiterlijk maandag 8 februari maximaal 8 locaties geselecteerd als festivallocatie, met alle aandacht en voordelen van dien!
Aanmelden kan via wibo@vlaardingsebierbrouwerij.nl.