Rotterdamse/Limburgse band Life’s Electric presenteert nieuwe clip op 101TV

lifeselectric

Op maandag 28 januari jongstleden is de nieuwe videoclip van Life`s Electric voor single ‘Miss Believe’ in première gegaan bij BNN`s 101tv. De komende tijd zal deze worden gedraaid tussen 21:00 en 24:00 uur.

Naast een fan generated video vonden de rockers het tijd voor een officiële release. De videoclip is opgenomen in de oude bezetting, maar Life’s Electric vond recentelijk in Codarts student Gert-Jan Stehouwer de ideale nieuwe gitarist. Met zanger Ferry van der Woude en gast toetsenist Michael Schuurmans in de gelederen is het Codarts Conservatorium goed vertegenwoordigd in de band. De band zal zich de komende richten op nieuw materiaal en zal binnenkort de eerste show doen in de nieuwe bezetting.

Life´s Electric is een jonge pop-rockband die zijn inspiratie ontleend aan acts als Paramore, Kings of Leon en Foo Fighters. De muziek laat zich kenmerken door een bombastisch karakter, toegankelijke refreinen en nummers die zich als een film noir voor je afspelen. Trust Me I’m A Doctor is een debuutalbum, dat volledig zonder platenmaatschappij maar middels ‘crowdfunding’ tot stand gekomen is. De band gaf ter gelegenheid van de release van dit debuutalbum twee cd presentaties, in de Bosuil (Weert) en in Ekko (Utrecht). De band sprak zijn trouwe achterban en netwerk aan, en wist op deze manier een professionele plaat af te leveren. Het debuut album van Life’s Electric is te beluisteren op iTunesSpotify en Bandcamp.


Life’s Electric – Miss Believe

Voor meer informatie bezoek je de website van Life’s Electric.

Foto: Bart Notermans

Oeroude rock sound van Rosie in Nederland 3

Zaterdag 9 februari staat er weer een lokale band op de planken van Nederland 3 in Wateringen. Dit keer de mannen van Rosie!

Rosie is opgericht eind jaren zeventig, door Arjen Thielsch. De vijf bandleden staan garant voor pure rock die bij het publiek een behoorlijke naam heeft gemaakt. Rosie is onder anderen te zien geweest op: Westerpop, Lentepop en Vlietpop.

rosie

Rosie is in het verleden nog al eens met AC/DC vergeleken. Hoewel Rosie geen coverband is, is AC/DC wel een grote inspiratiebron voor geluid en nummers. Dus als je van AC/DC houdt; kom eens kijken!

Op het podium geeft Rosie zich altijd voor de volle honderd procent. Met een spetterende show, een set vol energie en een oeroude rock sound waar je niet omheen kunt.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 9 februari
Locatie: Poppodium Nederland 3, Lange Spruit 84, Wateringen
Aanvang: 21:00 uur
Entree: 2,50 euro (niet leden) / gratis (leden)

Wil je niks van Nederland 3 missen? Kom dan zaterdagavond en wordt lid van Nederland 3. Hierdoor krijg je het maand programma thuis gestuurd en korting op de avonden van Nederland 3.

Voor meer informatie bezoek je de website van Nederland 3.