Pre party Eendracht Festival in Rotown en Bar3

Over een maand is het zover, dan vindt alweer de 13e editie plaats van Eendracht Festival. Om alvast in de stemming te komen voor EFXIII wordt er op donderdag 20 juni een Pre Party georganiseerd in Rotown en Bar3! Met op het programma 12 toffe acts die je gratis kan checken.

EFXIII Pre-party
in Rotown en Bar3 kan je terecht voor live optredens van ROTEM, IKNOWNOA, Sirocco, Sterke Atleet, GEEL & Ariëne, Thrilled, Comfort Creature en Ysa Bermejo. Daarnaast staan er op het programma dj sets van Zena-Rae en RUNZZ, geven  Sarath Gopinath, Ciara Murphy & Harvey Cobb een comedy show en geeft Luc Howie Duzzith een voordracht.

De pre-party start om 19:30 en het volledige tijdschema wordt nog bekend gemaakt. Volg Eendracht Festival op Instagram op op de hoogte te blijven.

Extra info: 

EFXIII Pre Party
Donderdag 20 juni
Locatie: Rotown & Bar3
Start: 19:30
Entree: gratis

Help Theater Walhalla aan de inrichting van een nieuwe zaal

Onder kantine Walhalla ligt een volledig uitgegraven kelder. Daar bouwt Theater Walhalla momenteel een nieuwe zaal genaamd Metro Walhalla. Voor de inrichting van de zaal heeft Theater Walhalla nog hulp nodig en daar is een crowdfundingcampagne voor gestart. Help jij mee?
Nieuwe zaal: Metro Walhalla
Wie straks de trap naar beneden neemt, komt in de intieme theater-clubsfeer van Metro Walhalla. Een plek waar bijna alles kan, een plek voor theatermakers, performers, comedians, muzikanten, verhalenvertellers en andere artiesten. Volgens Theater Walhalla wordt het een zaal met een intieme, bruisende, vrolijke, artistieke en laagdrempelige sfeer.

Er wordt al maanden gewerkt aan het uitgraven van de kelder en het bouwen van de lift, trappen, een podium, de toiletten en meer. Alles is klaar, maar de inrichting, die ontbreekt nog! En ook daar gaat veel aandacht naar uit. Verbouwen is duur, dus voor de inrichting kunnen zij jouw hulp goed gebruiken!

Help jij Metro Walhalla aan een bijvoorbeeld nieuwe bar, krukken, een discovloer of theaterlampen? Check dan snel de crowdfundingcampagne en doneer mee!

Wat krijg je ervoor terug?
Als tegenprestatie voor je bijdrage kan je kiezen voor kaartjes op maat met persoonlijk advies van programmeur Désirée, een romantisch diner voor twee in Kantine Walhalla, een Walhalla-tassie én sjaal, tickets voor het openingsfeest, een lotterij voor de Gouden Ticket en meer.  Je kunt al doneren vanaf € 10,-.

Theater Walhalla
Op het bruisende Deliplein in Rotterdam vind je Theater Walhalla, opgericht door Rachèl van Olm en Harry-Jan Bus in 2008. Jaarlijks verrast Theater Walhalla het publiek met meer dan 300 voorstellingen en leidt het spraakmakende festivals. Het is niet slechts een podium, maar een levendige gemeenschap waar vernieuwing en nostalgie hand in hand gaan.