Help Theater Walhalla aan de inrichting van een nieuwe zaal

Onder kantine Walhalla ligt een volledig uitgegraven kelder. Daar bouwt Theater Walhalla momenteel een nieuwe zaal genaamd Metro Walhalla. Voor de inrichting van de zaal heeft Theater Walhalla nog hulp nodig en daar is een crowdfundingcampagne voor gestart. Help jij mee?
Nieuwe zaal: Metro Walhalla
Wie straks de trap naar beneden neemt, komt in de intieme theater-clubsfeer van Metro Walhalla. Een plek waar bijna alles kan, een plek voor theatermakers, performers, comedians, muzikanten, verhalenvertellers en andere artiesten. Volgens Theater Walhalla wordt het een zaal met een intieme, bruisende, vrolijke, artistieke en laagdrempelige sfeer.

Er wordt al maanden gewerkt aan het uitgraven van de kelder en het bouwen van de lift, trappen, een podium, de toiletten en meer. Alles is klaar, maar de inrichting, die ontbreekt nog! En ook daar gaat veel aandacht naar uit. Verbouwen is duur, dus voor de inrichting kunnen zij jouw hulp goed gebruiken!

Help jij Metro Walhalla aan een bijvoorbeeld nieuwe bar, krukken, een discovloer of theaterlampen? Check dan snel de crowdfundingcampagne en doneer mee!

Wat krijg je ervoor terug?
Als tegenprestatie voor je bijdrage kan je kiezen voor kaartjes op maat met persoonlijk advies van programmeur Désirée, een romantisch diner voor twee in Kantine Walhalla, een Walhalla-tassie én sjaal, tickets voor het openingsfeest, een lotterij voor de Gouden Ticket en meer.  Je kunt al doneren vanaf € 10,-.

Theater Walhalla
Op het bruisende Deliplein in Rotterdam vind je Theater Walhalla, opgericht door Rachèl van Olm en Harry-Jan Bus in 2008. Jaarlijks verrast Theater Walhalla het publiek met meer dan 300 voorstellingen en leidt het spraakmakende festivals. Het is niet slechts een podium, maar een levendige gemeenschap waar vernieuwing en nostalgie hand in hand gaan.

Finalisten Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2024 bekend

Welke acts mogen optreden tijdens de finales van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2024? Na een aantal intensieve jury feedbackdagen op het Popunie kantoor is de uitslag van alle vier de categorieën bekend! Dit zijn de 20 acts die door naar de finales in september zijn.

De demojury bestond deze editie uit Githa Biekman (Bands), Yaël Dekker (Bands), Enoma Amayo (Singer/Songwriter), Charl Delemarre (Singer/Songwriter), Tessaly Felida (Hiphop), DJ Mixturess (Hiphop), Bora van Scheyen (Producer) en Patrick Marsman (Producer).

Categorie Singer/Songwriter: Lindi, Romy Liz Rose, Nolwenn, Hana Fatur, Z3V
Categorie Bands: NOSHIE, L’orne, Carina & The Jetsetters, Sesame, Fosvor
Categorie Producer: Ben Diggins, JESSIN, Stefan Meser, Faffi, Mophie
Categorie Hiphop: Eusebio, R.M.B, Dominál, Bradavinci, Braidy

 

Finales
De finales van de GPR vinden plaats op donderdag 19 september in BIRD (Hiphop & Producer) vrijdag 20 (Singer/Songwriter) en op zaterdag 21 september (Bands) in Theater Zuidplein.

Het GPR traject
Na de gesprekken met de demojury gaan de finalisten aan de slag met de feedback om het optreden in de finale te perfectioneren. Alle finalisten krijgen coaching in de vorm van een gesprek rondom de backline en het stageplan, feedback op de biografie, presskit & social media, een fotoshoot en een coachingsgesprek over gages en uitbetalingen.

Prijzenpakket
De finalisten krijgen sowieso een gage van € 320,- per persoon (tot max. 6 personen) voor hun optreden. Daarnaast ontvangt de 1e prijswinnaar in elke categorie een geldprijs van € 1000,- , een masterclass op maat en een begeleidingstraject met een professional naar keuze. De winnaars treden daarnaast zo mogelijk op tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2025 in Rotterdam en worden genomineerd voor de Rotterdam Music Awards in de categorie De Belofte 2024. De publieksfavoriet ontvangt een geldprijs van € 250,-.

Ook krijg je als winnaar en als publieksfavoriet een jaarabonnement voor Meet The Pro-sessies voor twee personen. De prijzen en gages worden mogelijk gemaakt door Sena Performers, de hoofdsponsor van de wedstrijd.

Social media
Op de hoogte blijven? Volg de GPR dan op Instagram en Facebook