Popweek Special: Jackfest

Tijdens de laatste zondag van de Rotterdamse Popweek 2019 hebben we een wel heel bijzondere special. De band Jacklust, geliefd onder de doven en berucht om hun neiging tot frauderen tijdens bingo-avonden, presenteert namelijk hun debuut-album met de catchy titel Hippopotomonstrosesquippedaliophobia.

Ondanks hun gefaalde promoactie bij So You Think You Can Dance hebben ze zich hier niet bij neergelegd en vieren hun releaseparty groots in Bar³ met vijf andere heerlijke bands: Deathroll, Shabby Harry’s, The Dutch Duke, Sink The Bismarck en Gewoon Fucking Raggen. Kortom, hier krijg je de meeste harde rock & roll voor je geld!

16:30-17:00 | Deathroll

 

17:30-18:00 | Shabby Harry’s

 

18:30-19:00 | The Dutch Duke

 

19:30-20:15 | Sink the Bismarck

 

20:45-21:30 | Gewoon Fucking Raggen

 

22:00-23:00 | Jacklust

23:30-04:00 | ABBA Disco

 

Locatie: Bar³
Datum: Zondag 10 november
Tijd: 16:00
Entree: Gratis

Facebook-event

De Rotterdamse Popweek is een initiatief van de Popunie, wordt georganiseerd door de Rotterdamse popsector en is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Het evenement wordt verder mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals, Stichting PopUp Rotterdam en Stichting Bevordering van Volkskracht.

Check alle Popweek events op: www.rotterdamsepopweek.nl

Popweek Special: Famous karaoke met Wei Not Sing

Op vrijdag 8 november vieren we de Popweek met een heerlijk avondje karaoke. In deze Popweek Special gooit De Doelen Studio de deuren open voor de karaoke host with the most Wei Not Sing met één van zijn prachtige assistentes.

Wei Not Sing is een rondreizende karaoke act en inmiddels beroemd en berucht in het Rotterdamse nachtleven. Hij staat in allerlei kroegen, festivals en op bedrijfsfeesten. In de Doelen Studio trekt Wei Not Sing alle registers open met Rotterdamse karaoketoppers als Lee Towers en Anita Meijer! Maar als je hem lief aankijkt, mag je best ook een ander liedje zingen 🙂

Kom langs en zing mee! Want ook jij bent een POPSTAR!