Popunie Podcast: Interview met Liza Weald

In deze nieuwe aflevering van de Popunie Podcast een interview met Liza Weald. Zij won in 2020 de finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Singer/Songwriter en werd aan het einde van het jaar uitgeroepen als De Belofte tijdens de Rotterdam Music Awards in Theater Zuidplein. Saar gaat met haar in gesprek over wie zij is als muzikant, haar nieuwe debuut-ep Shape Of The Dunes, de toekomst en meer!

Meer over Liza Weald lees je hier.

Check alle podcasts van de Popunie op o.a. Spotify en Apple Podcast.

Meer zoals dit

Live-verslag: Nana M. Rose in het Batavierhuis

Na een lange tijd kan het weer, live genieten van muziek! Op woensdag 30 juni stond Nana M. Rose in het Batavierhuis, als onderdeel van het North Sea Round Town Festival. Haar nieuwe ep Morning Drops & Lemon Seeds werd op 18 juni uitgebracht en nu was het dan tijd om de ep en haar gloednieuwe band live in Rotterdam te presenteren.  Zoals ze zelf al vertelde was het lang geleden dat ze voor een echt publiek had opgetreden, maar juist daarom hadden zij samen met de band extra lang kunnen oefenen.

Foto © Lisanne van Sluijs

Wat de locatie extra bijzonder maakte, is dat zij zelf een studio heeft in het Batavierhuis en het dus eigenlijk bijna haar tweede huis is. Om dan te mogen optreden in deze zaal was heel speciaal!

Ook de instrumenten waren erg gevarieerd, zo maakte ze gebruik van een viool, piano, keyboard, drums en zelf zong Nana met een loop station. Dit gaf een geweldig effect aan haar liedjes, omdat ze op die manier gebruik kon maken van een tweede stem.

Foto © Lisanne van Sluijs

Tijdens de show kwam o.a. de single Love Me Like I Love You voorbij, welke gaat over het loslaten van wat anderen van je denken. Ook 4 AM kwam tijdens de set aan bod, dat meer gaat over hoe je het gevoel van gemis wilt vergeten. Natuurlijk mocht ook haar nieuwste nummer Sweet Honey niet ontbreken. Al met al een erg gevarieerde setlist waarmee Nana M. Rose het publiek wist te betoveren!