Live-verslag: Nana M. Rose in het Batavierhuis

Na een lange tijd kan het weer, live genieten van muziek! Op woensdag 30 juni stond Nana M. Rose in het Batavierhuis, als onderdeel van het North Sea Round Town Festival. Haar nieuwe ep Morning Drops & Lemon Seeds werd op 18 juni uitgebracht en nu was het dan tijd om de ep en haar gloednieuwe band live in Rotterdam te presenteren.  Zoals ze zelf al vertelde was het lang geleden dat ze voor een echt publiek had opgetreden, maar juist daarom hadden zij samen met de band extra lang kunnen oefenen.

Foto © Lisanne van Sluijs

Wat de locatie extra bijzonder maakte, is dat zij zelf een studio heeft in het Batavierhuis en het dus eigenlijk bijna haar tweede huis is. Om dan te mogen optreden in deze zaal was heel speciaal!

Ook de instrumenten waren erg gevarieerd, zo maakte ze gebruik van een viool, piano, keyboard, drums en zelf zong Nana met een loop station. Dit gaf een geweldig effect aan haar liedjes, omdat ze op die manier gebruik kon maken van een tweede stem.

Foto © Lisanne van Sluijs

Tijdens de show kwam o.a. de single Love Me Like I Love You voorbij, welke gaat over het loslaten van wat anderen van je denken. Ook 4 AM kwam tijdens de set aan bod, dat meer gaat over hoe je het gevoel van gemis wilt vergeten. Natuurlijk mocht ook haar nieuwste nummer Sweet Honey niet ontbreken. Al met al een erg gevarieerde setlist waarmee Nana M. Rose het publiek wist te betoveren!
Volg Nana M. Rose op o.a. Facebook, Instagram en Spotify!

Meer zoals dit

Popunie’s Choice Playlist | juli 2021

Het is alweer juli! Tijd voor een nieuwe editie van onze Popunie’s Choice playlist, met daarin onze (home) office favorieten. In de Popunie’s Choice Playlist op Spotify vind je, in willekeurige volgorde, een aantal favoriete tracks gecureerd door het Popunie team!

1. Chubby And The Gang – The Rise And Fall Of The Gang
2. Fer – Vergeten Diamanten
3. Mia Porter – Mercy
4. Rats On Rafts – A Trail Of Wind And Fire
5. Raw Roets – Verkeerde Routes

1. Black Nazareth – Thrive
2. Ann My Dice – Deliver Us
3. Neviah – Moon Jelly
4. Jórma – Introvert
5. Tigerknife – Dark Memory

1. Dirikteur – ClubTune
2. Dawn Brothers – Vista Cruising
3. Liza Weald – The Hologram
4. Wowi – Kurason
5. Mia Porter – daisies

1. Dragonfruit – Lonely
2. Max & The Cuties – Honey 2
3. The Casino – Carrousel
4. ROAN – Smile
5. Santigold – L.E.S Artistes
1. Belany – Volgende Keer
2. Fabz Pi – Cactus
3. Kevin – Fisherman
4. Amy Miyu – Mood
5. Jayla Darden – Idea 435

1. Luke Hemmings – Starting Line
2. Nana M. Rose – Love Me Like I Love You
3. Froukje – Onbezonnen
4. LUCAS – Vrolijk
5. Roi Soleil – Cake