Popunie Live op Oerol met The Dawn Brothers en Crying Boys Cafe

The Dawn Brothers

The Dawn Brothers

Dit jaar is Popunie Live wederom aanwezig op het Oerol Festival. We presenteren dit jaar de sterke Rotterdamse acts Crying Boys Cafe en The Dawn Brothers. Oerol vindt dit jaar plaats van 9 t/m 18 juni en zoals altijd op Terschelling.

In 2013 ontwikkelde de Popunie het concept Popunie Live met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici in de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carrière in de muziek. Deze acts programmeren we op festivals als Metropolis en Motel Mozaique, maar dus ook op Oerol!

Crying Boys Cafe

Crying Boys Cafe

In samenspraak met de programmeurs van Oerol hebben we dit jaar gekozen voor The Dawn Brothers en Crying Boys Cafe. Deze acts geven verspreid over verschillende festivaldagen beiden een optreden op het Westerkeyn.

Popunie Live @ Oerol
The Dawn Brothers
12 juni | 15.00 u | Westerkeyn

Crying Boys Cafe
15 juni | 15.00 u | Westerkeyn
15 juni | 22.30 u | Camping Terpstra

 

Extra informatie
Info over de kaartverkoop vind je hier.

Voor meer informatie ga naar de website van Oerol, het Facebookevent en de pagina van Popunie Live.

Popunie Live wordt mede mogelijk gemaakt door Sena en Gemeente Rotterdam.

Voorronde Kunstbende Zuid-Holland in Korzo Den Haag

17492709_1850742181618609_3564058397428781994_o
Zondag 23 april organiseert de Popunie de Voorronde van Kunstbende Zuid-Holland in Korzo, Den Haag. De selectie gaat dan nogmaals de strijd met elkaar aan voor een plek in de Landelijke Finale. Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent en biedt een podium aan talentvolle makers tussen de 13 en 18 jaar in de categorieën Taal, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek en Theater.

Voorronde
Na een intensief coachingstraject gaan de geselecteerde acts nogmaals de strijd met elkaar aan tijdens de Voorronde. De jonge makers geven een performance of presentatie van hun werk. Publiek kan deze korte performances bijwonen. Ook zijn er fashion shows, korte films, animaties en beeldend werk te bewonderen.

Tijdens de Voorronde kiest de jury per categorie een eerste, tweede en derde prijswinnaar. De eerste prijswinnaars stromen door naar de Landelijke Finale.

Landelijke Finale
De Landelijke Finale is zaterdag 1 juli in de Westergasfabriek te Amsterdam. De eerste prijswinnaars van de Landelijke Finale krijgen als hoofdprijs een ‘mainstage’, oftewel een optreden op bijvoorbeeld Mysteryland voor DJ, IFFR voor Film, Fashionweek Amsterdam voor Fashion, Stedelijk Museum Amsterdam voor Expo en Oerol voor Theater.

Extra informatie
Datum: zondag 23 april
Locatie: Korzo, Prinsesstraat 42, Den Haag
Aanvang: 13.00 uur
Entree: € 5,00 klik hier voor voorverkoop
Website | Facebookevent

Like de Facebookpagina van Kunstbende Zuid-Holland. Voor meer informatie over Kunstbende bezoek je de website.

Kunstbende Zuid-Holland wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Janivo Stichting, Stichting Boschuysen, Erasmusstichting en Van Cappellen Stichting.