Popunie Live op Motel Mozaique met Half Way Station, De Likt en The Cosmic Carnival

POPUNIE_LIVE_E-FLYER_Motel-kleinDit jaar presenteert Popunie Live wederom drie sterke acts op Motel Mozaïque: Half Way Station (Paradijskerk), The Cosmic Carnival  en De Likt (beide Schouwburgplein). De keuze van bands is in samenwerking met het festival tot stand gekomen.

Popunie Live is een concept dat in 2013 door de Popunie ontwikkeld is met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici in de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carrière in de muziek. Deze acts programmeren we op zes spraakmakende festivals als Metropolis, Oerol en dus ook Motel Mozaique.

In samenspraak met de programmeurs van Motel Mozaique hebben we gekozen voor Half Way Station, De Likt en The Cosmic Carnival. Ze zullen allemaal op zaterdag  april optreden. Bekijk hieronder wat je kunt verwachten!

Extra informatie
Datum: Zaterdag 11 april
12.30 u – The Cosmic Carnival @ Schouwburgplein (gratis te bezoeken)
16.30 u – De Likt @ Schouwburgplein (gratis te bezoeken)
21.15 u – Half Way Station @ Paradijskerk (festivalticket nodig)
Tickets: zie hier

Zie ook de Popunie Live pagina

Band Boost 2015 nadert ontknoping

bandboostNa weer een succesvolle derde voorronde van Band Boost 2015 is het nu tijd voor de vierde en laatste voorronde in het genre Rock. Deze vindt op zaterdag 14 maart plaats op de Talent Stage in het Energiehuis te Dordrecht. 

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie omvat voorrondes in de categorieën Loud, Pop, Rock en Pop/Rock. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent te ontdekken.

Op zaterdag 14 maart is het tijd voor de vierde en laatste voorronde Rock waarin de volgende bands tegen elkaar zullen strijden om een finaleplaats of een plek in de halve finale:

De Wet – rock – Rotterdam
Eddie Next Door – rock – Rotterdam
SKAvuiten – ska – Dordrecht
Stiknaats – grunge/punk – Dordrecht
The Four – garagerock – Rotterdam

Kijk en luister hier naar de bands van voorronde vier!

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars zullen tegen elkaar gaan strijden in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale. Zowel de halve finale als de finale vinden plaats in het Energiehuis. De halve finale zal op zaterdag 28 maart in de Talent Stage plaats vinden en de finale staat gepland op zaterdag 25 april in de Power Stage.

Extra informatie
Datum: zaterdag 14 maart
Locatie: Energiehuis (Talent Stage), Noordendijk 148 te Dordrecht
Entree: gratis

Meer informatie over de competitie vind je hier.

De Band Boost wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Zuid-Holland.