Popunie lanceert nieuwe stageplan website: MyStagePlan.com

De Popunie heeft door internetburo Slik een volledig nieuwe stageplan site laten bouwen, genaamd MyStagePlan.

De oude site dateerde al weer uit 2003 en was een beetje internet 1.0. Voor deze nieuwe versie hebben we rekening gehouden met kritische opmerkingen van gebruikers en geluidsmensen. Daarnaast is de site ook in het Engels beschikbaar voor de internationale markt.

De nieuwe stageplan site is te vinden op www.mystageplan.com. Natuurlijk hebben we een aantal functies behouden, zoals het vormgeven van je stage plot met een interactieve builder en de database functie waarin geluidsmensen en organisatoren kunnen zoeken (al kan je hem nu wel op privé zetten).

Maar we hebben ook een aantal nieuwe toepassingen; je hebt nu bijvoorbeeld de mogelijkheid om een insert (effect) in de priklijst aan te geven en je kan je stageplan als PDF downloaden (voorbeeld). Daarnaast zijn we er van overtuigd dat de builder veel sneller werkt omdat alle stappen aan elkaar gekoppeld zijn. Aangezien we ook met teruglopende inkomsten te maken hebben, vragen we nu per stageplan € 2,99,-. Dus voor de prijs van 1 biertje heb je nu een top stageplan dat je makkelijk kan delen, en vanaf elke computer in de wereld kan downloaden!

Bekijk hieronder het testimonial filmpje (opgenomen in Feedback Rotterdam/Keymusic) en het instructiefilmpje.

Testimonial

Instructiefilmpje

Optreden La Bando in Café De Vreemde Eend

La Bando -Joris SikkenIedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel ToBe gaat Vreemd in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht.

Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek.

Deze vrijdagavond wordt ingeleid door huisartiest Silvia Brom. Rond half negen begint de hoofdact  La Bando, Afrikaanse klanken van Hollandse bodem.

Joris & Niels La Bando

La Bando is een duo dat bestaat uit Joris en Niels Fleurke. Samen steken zij traditionele West-Afrikaanse liedjes in een nieuw jasje. Dit doen zij door middel van een verrassende combinatie van zang, gitaar en percussie. Een optreden van La Bando zorgt ervoor dat je je even in Afrika waant. Joris en Niels kennen elkaar uit de poprockband Blyssic waar zij als bassist en drummer al experimenteerden met Afrikaanse grooves. Later speelden zij samen in de traditionele percussieband Barafoli.

La Bando is vernoemd naar het Afrikaanse ritme Bandojei. Het favoriete ritme van de twee heren, dat ze ook graag live ten gehore brengen. Benieuwd hoe La Bando klinkt?  Bekijk de filmpjes hier:

Extra informatie
Datum: Vrijdag 4 oktober
Locatie: Café De Vreemde Eend, Bagijnhof 27, Dordrecht
Aanvang: 20:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Café de Vreemde Eend.