Popunie clipoverzicht van januari 2015

logo_CLIPOVERZICHT_webHet Popunie clipoverzicht van januari staat hier voor u klaar! De afgelopen maand zijn er weer veel nieuwe videoclips verschenen van Rotterdamse acts en bands. Voor zover deze na ons vorige overzicht op onze radar verschenen, hebben we ze op een rijtje gezet.

De Kraker – Het Hiernamaals 

LaBaby LaJefa – A Lo Hecho Pecho

Seaneman & Moon – Steelt Van De Rijken

L’Enfant – Electric Paradise (live)

Kaascouse ft. Mara DT – WTF

Shrude – Because The Sun (live)

Thom Hoorweg – Keep On Running (original by The Spencer Davis Group)

David & The Circumstances – Is It Not You?

The Afterveins – Wet

MaxiMilli ft. Caza – Legende 

Neda Boin – Will There Ever Be A Day

FEIS – Loslaten

Hurricane Joe – Demon Eyes

Jeremiah & G-Man – Zoektocht  

Insayno & Rass Motivated – Slavenmentaliteit

Dog Food – Juan’s Schizophrenia

Danijela Jankovic – If Anyone Can Have It

Equalz (Always Bizzy) – Uzzi 

http://www.youtube.com/watch?v=FYdQlwK3NRo
Joia – Silver Plate 

Ongeregeld – Centjes Ventje

Pam Feather – Wish I Never Met Him

Nog twee dagen om Atanga Boom te steunen met hun crowdfundingproject

atanga boomAtanga Boom is een Rotterdamse band met een eigenzinnig geluid. Op VoorDeKunst organiseren zij een crowdfundingproject om hun album te realiseren. Je hebt nog twee dagen om een bijdrage te leveren aan dit project. De stand is nu 92% procent, help ze aan die laatste 8!

Benieuwd naar het geluid van Atanga Boom? Afrogrooves, funk en jazz staan centraal. Verwacht organisch klanken van de tuba en baritonsax gemixt met de spacejazz van gitaar en keyboards in een worldgroove-heksenketel van percussie en drums.

Na ruim een jaar te hebben opgetreden in clubs en op festivals en te hebben gewerkt aan de sound en composities is de tijd rijp om dit materiaal op een cd uit te brengen. Het afgelopen jaar zijn ze al de studio ingedoken en hebben ze een twaalftal te gekke tracks opgenomen. Atanga Boom is dus al een eind op weg, maar nu hebben ze jouw hulp nodig, zodat ze de cd ook daadwerkelijk kunnen persen, een mooie hoes kunnen laten ontwerpen en de cd kunnen promoten.

Als je doneert bij VoorDeKunst steun je Atanga Boom met dit geweldige project. Natuurlijk laten ze je niet met lege handen staan. Kijk op VoorDeKunst voor hun tegenprestaties. Deze variëren van het ontvangen van de cd (voordat deze in de winkel ligt) tot een unieke opname van jouw favoriete nummer gespeeld door de tuba!

Vrijdag 20 maart organiseert de band een feest in Paradiso om de release van de cd te vieren.
Klik hier om een donatie te geven.

Wil je alvast drie nummers van het album beluisteren, ga dan naar hun website. Voor updates over Atanga Boom, ga je naar hun Facebook pagina.