Playlist concerten juli 2019

Ook in juli is er weer genoeg livemuziek te ontdekken in de stad. Mocht je al het prachtigs alvast vanuit je luie stoel willen checken dan is hier de speciale Spotify playlist voor de komende maand!

Bestel nu je kaartje voor de Grote Prijs finales!

Wie gaan er dit jaar met het prijzenpakket vandoor en mogen zich de winnaars van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam noemen?! De kaartverkoop voor het finaleweekend van de GPR is online! Bestel je Early Bird ticket(s) nu!

Het weekend van vrijdag 20 september en zaterdag 21 september staat in het teken van upcoming Rotterdams talent! Wil jij dit niet missen? Bestel dan nu je kaartje hier. Grijp snel je kans om gebruik te maken van de Early Bird korting! Ook is er dit jaar een passe-partout verkrijgbaar zodat je extra veel kunt zien met extra veel korting! Check het hier.

Onlangs zijn alle finalisten bekend gemaakt:

Categorie Bands: Eline Mann, Ella East, Hearing Dogs for Deaf People, MODJI en The Legendary Orchestra of Love
Categorie Hiphop: ANDIJ, Boogie Brothers, Troy Dominiq, Wowi en Zachery V
Categorie Electronics: Deep Filip, Fallwood, Kofi The Unknown, Oby Nine en Pildrin
Categorie Singer/Songwriter: Jessy Yasmeen, LAURA, Le Motat, RZLZ en Serelda

Finales in De Doelen & BIRD
De Hiphop en Electronics finale wordt gehouden op vrijdag 20 september in BIRD en dit keer is de Singer/Songwriter finale een matinée op zaterdag 21 september in De Doelen. Aansluitend volgt de Bands finale in de avond in de Eduard Flipse Zaal van De Doelen. Alle artiesten spelen een korte set van 20 minuten waarna de publieksfavoriet en de juryprijs winnaar worden aangewezen.

De Electronics finale kent een andere opzet, namelijk een beat battle mede-gehost door Triphouse Rotterdam. De vijf Electronics finalisten gaan in één uur tijd een nieuwe track produceren op basis van een door ons geleverde sample pack. Daarna worden de tracks gepresenteerd aan publiek en jury.

Rotterdam Music Awards en Grote Prijs van Nederland
Net zoals vorig jaar worden alle jurywinnaars van de vier categorieën genomineerd voor de Rotterdam Music Awards in de categorie De Belofte. Ook selecteren zij zich automatisch voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.