New Skool Rules online editie 2021

New Skool Rules is een driedaagse hiphop en r&b muziekconferentie, waar mensen uit het vak hun kennis en netwerk delen. Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen heeft de organisatie besloten om in plaats van een fysieke event een online editie te houden van 28 t/m 30 mei 2021, gehost vanuit WORM.
New Skool Rules
New Skool Rules is een internationale stedelijke muziekconferentie en festival voor mensen uit meer dan 25 landen. Ze hebben panelleden gehad van enkele van de grootste bedrijven in de Urban Music Industry, waaronder panelleden van Motown, Universal Music, Atlantic Records, Republic, Def Jam en Roc Nation.

Het team achter dit speciale evenement is van plan om een ​​nog betere virtuele ervaring te creëren dan tijdens de virtuele editie van 2020. Epitome Entertainment zal zich inzetten om zo dicht mogelijk bij het persoonlijke van een fysiek evenement te komen, ook al is een live evenement onvergelijkbaar met een virtuele ervaring.

Virtuele editie
De tweede virtuele editie van New Skool Rules brengt een internationale muziekconferentie met seminars, workshops, masterclasses, netwerksessies, (vooraf opgenomen) showcases, een afterparty en nog veel meer. Deze editie zal ook gaan over het delen en opdoen van kennis, netwerken en zakendoen met plezier.

Mensen die een ticket hebben gekocht voor het fysieke evenement, kunnen gratis deelnemen aan de virtuele editie. Hun ticket blijft tevens geldig voor de eerst volgende fysieke editie van New Skool Rules.

De virtuele New Skool Rules-conferentie vindt plaats van 28 tot en met 30 mei 2021 en wordt gehost vanuit WORM. De toegangsprijs voor een weekendtickets is € 19,99.
Wil je deze online editie van New Skool Rules bijwonen? Koop je kaartjes via deze link!

Investeer in Talent: Albertine

Multi-instrumentalist en singer/songwriter Albertine is van plan om binnenkort haar debuutalbum uit te brengen. Na een jarenlange carrière in allerlei ensembles en bands, was 2020 het jaar voor Albertine om eigen muziek op te nemen. Het resultaat is een debuutalbum met 12 Engelstalige nummers. Om deze te kunnen releasen heeft ze jullie steun nodig!

Foto gemaakt door Laia Escartin

Albertine
Yanna ‘Albertine’ Pelser is van huis uit een orkest- en kamermusicus, maar ook een improviserend altvioliste en vocaliste in niet-klassieke muziekgroepen zoals North Sea String Quartet en Ikarai. Met verschillende ensembles toerde ze in China, Portugal, Italië, Turkije, Denemarken, Canarische Eilanden en Kaapverdië. Daarnaast werkt Albertine als componiste aan het opbouwen van haar eigen repertoire.

Debuutalbum
Op het album begeleid Albertine zichzelf op de piano en getokkelde altviool. Om het compleet te maken, nodigde ze haar favoriete muzikanten uit om met haar mee te spelen in de opnamestudio. Het resultaat is een prachtige plaat!

”De laatste stappen in het productieproces zijn het mixen, masteren en persen op vinyl. Dit kost best veel geld, en nadat ik de studio en muzikanten had betaald, raakte het op. Daarom is uw steun nodig en ik zal u voor altijd dankbaar zijn als u mij wilt helpen mijn droom waar te maken! Viva la musica!”

Ga snel naar de VoorDeKunst-pagina en kijk hoe je dit project kan ondersteunen!